2777
2789

مامانم کلا اشپزی نمیکنه تهش یک بار در روز هر شب که از سرکار میام غذا نیست تو یخچال خالی واقعا کلافم

ادم خسته میاد یه چیزی کوفت کنه هیچی نیست منم شامی که سرکار بهم میدنو ساعت هشت میخورم باز تا دوازده گشنم میشه خستم کرده انقدر تنبله

فردا ظهر میگم خودم برم بیرون ناهار بخورم خونه قحطی زده هاست واقعا دیگه خوشم نمیاد همون یک وعدم در روز خونه غذا بخورم

عاشقم❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودت بپز زیاد فریز کن غذاهای مختلفگرم کن شبها

اره بخدا دوازده شب که میام باید درست کنم برا فردا

ادم بخواد منتظر دست بقیع باشع اینا یه سیب زمینی اب پز میخورن تمام من میام خونه همونم خوردن کلا چیزی نیست

عاشقم❤️

خودت سعی کن آخر هفته ها یا وقتی زمان خالی داری یسری غذا درست کنی بذاری فریزر اینطوری هروقت بخوای غذای آماده داری غذاهایی مثل قورمه سبزی و قیمه تو فریزر خوب میمونن

یا غذاهای ساده و راحت یاد بگیر که سریع آماده شم برا خودت درست کن

یسری از غذاهای کنسروی هم کیفیتشون خوبه

میتونی بعضی وقتا هم از اون ها استفاده کنی

منم یه مدت اینجوری بودم

صبح ۸ میرم ساعت ۹ اینا میام بدون هیچ وعده غذایی

بعد هیچی نبود کوفت کنم

یا وقتی میومدم خونه میدیدم غذای مورد علاقه داداشم و پختن ک متنفرم من ازش

ولی الان نامزدم برام غذا میاره یا خودم میپزم

منم مثل تو تو اتاقم نودل کنسرو لوبیا بادمجون تن ماهی اینادارم هروقت بخام میخورم بیشترم نودل

عه اخه کنسرو خوب نیست ادم چقدر کنسرو بخوره پارتنرم سربازه والا بخدا تو پادگان ماهی میخوره مارو نگا

عاشقم❤️