2777
2789
عنوان

آقایون ی لحظه بیاین🙏

63 بازدید | 5 پست

من پسری میشناسم که با همکلاسیش تو رابطه هست حدودا ۹ ساله...

اینا دندون پزشک هستند و تمام فامیل پسره از این رابطه خبر داره و حتی همکلاسی دانشگاه

عمه و...پسره دختر و مادر دختره رو فالو کرده

پسره خوشگل هم هست...این پسره ۳ تا پیج داره!

دوتا برا بلاگری که اصلا رو نمیکنه تو رابطه هست..اتفاقا خوشگل هم هست...دختره و مادرو...هم هر ۳ پیچ پسره رو فالو دارن.

ی پیجش پرایوت هست اونجا تو بیو زده #luv❤️

بعد دقیقا این دختره هم ۳ تا پیج داره ، منتها ی پیج کاری و ۲ تا پرایوت....یکی از پیج های پرایوتش تو بیوش #luv 🍓! که حدودا چن ماه قبل اون پیج رو دی اکتیو کرد....

الان این پسره حتما میخواد با دختره ازدواج کنه؟

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

اصلا کلا تو پیج جوری هست که مثلا شکست عشقی خورده...نمیدونم بخاطر جذب فالور هست یا چی!

که مشتریش بره بالا ، خیلی ها تو کامنت خودشون کشتن براش ولی اشاره نکرده....

خود دختره هم حرکتی نمیزنه...

میگم اون پیجش هم دی اکتیو کرد.

هیچ اشاره مستقیم و غیرمستقیم نمیکنه

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

بعد خوده پسره مثلا پیج کاری دختره پست هاش لایک میکنه...

من اون موقع که دختره اون پیجش با هشتک و توت فرنگی رو دی اکتیو کرد شک کردم...

و اینکه دختره مثلا اونجایی که پسره پست شکست عشقی میذاره رو لایک نمیکنه...

منم از ی جای دیگه متوجه شدم.

آهان پسره ، تو تلگرامش ی عکس گذشته که مربوط میشه به همون ۹ سال قبل...تو ی مهمونی دو ظرف پسره دختر وایساده ولی یکیش بهش چسبیده ولی اون یکی با فاصله کمی هست...عکس هم کات خورده چهره دخترا معلوم نیست...ولی از رو رنگ مو و...میدونم اونکه چسبیده همین دختره هست.

و رو اون عکس در طول ۹ سال حداقل ۳۰ تا عکس گذاشته !

تو بیو تلگرام هم هیچ چیزی عاشقانه نیست...این شماره شخصیش هست.

تو شماره کاری که کلا عکسی نذاشته

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

البته پسره اخیرا ملودی بهنام بانی رو تو پروفایل تلگرامش گذاشته....

همون که میخونه عاشق و در به درم

۹ساااال فعک نکنم چندان ربطی ب پیج و اینا نداره ها

اره دیگه ۲۰۱۷ 🙂

پس قصدش چیه؟؟؟