2777
2789

بعد رفتنش بلافاصله مشکل برام پیش اوند تو کارم بعدش به خاطر غمش وسواس فکری عود کرد الان چند ماهه یا شبا وسواس فکری داره عذابم میده یا از غم رفتنش دارم گریه میکنم ۴ ماه گذشته هنوز نتونستم کمر راست کنم وسواس فکریم نمیزاره رو زندگیم متمرکز شم فقط امیدم به خدا که منو از این شرایط سخت بکشه بیرون

من وسواس بیماری پنداری دارم😭

خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂

عزیزم تاپیکای قبلیتو خوندم

دقیقا عین منی

منم کسی که برام میمرد اومد پیشنهاد داد درحالیکه من نمیخواستمش

یه ماه سعی کرد دلمو بدست بیاره

حالا بعد چهارماه سر اینکه من ناز کردم و باهاش سرد بودم قهر کرده بلاکم کرده یه هفتس ازش بیخبرم

با اینکه اینسری تقصیر اون بود و اون بلاکم کرد

دلم دیگه طاقت نیاورد بهش پیام دادم هنوز نخونده

نمیخواستم بهش پیام بدم ولی گفتم بذار چندسال دیگه پشیمون نشم ازینکه تلاشی نکردم

توهم مبخوای بهش پیام بده

(کاربری دست ما دوتا خواهره چون ساحل تعلیق مشکی شده)، من سهیلا مامان پارمیسم، ۳۱ سالمه و فوق لیسانس مدیریت بازرگانی دارم و حدودا ۶ساله که ازدواج کردم و خداروشکر زندگی نسبتا آرومی دارم.ساحل خواهر کوچکترمه که ۲۷ سالشه و لیسانس داره و بتازگی به خواستگارش جواب رد داده و حال روحیش زیاد خوب نیست و به کاربری من ملحق شده تا سوالاتشو بپرسه تا شاید جواب درستی بگیره💜 ممنون میشم اگر اهل قضاوت نیستید و تجربه دارید به جفتمون تو تاپیکا کمک کنید🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم تاپیکای قبلیتو خوندمدقیقا عین منیمنم کسی که برام میمرد اومد پیشنهاد داد درحالیکه من نمیخواستمش ...

بعد دو سه هفته بهش زنگ زدم ازش پرسیدم دوستم داری گفت چی بگم والا منم خدافظی کردم و اونم هیچ پیگیری نکرد و خب دوسمم نداشت

بعد دو سه هفته بهش زنگ زدم ازش پرسیدم دوستم داری گفت چی بگم والا منم خدافظی کردم و اونم هیچ پیگیری ن ...

الان دقیقا از همین میترسم اونم به من همینو بگه

من نپرسیدم ازش دوسم داری یا نه؟

گفتم فقط چرا اینجوری کردی که وضعمون الان این باشه!

باورت نمیشه وسط قربون صدقه و نازکشیدنو دوست دارمو عاشقتم دیدم بلاکم کرد

اولش گفتم گور باباش چه بهتر لیاقتمو نداشت که واقعنم نداشت

ولی دلم تنگ شد براش انقد تاپیک زدمو از هوش مصنوعی پرسیدمو فکروخیال کردم که الان بهش پیام دادم

دارم از استرس دق میکنم

(کاربری دست ما دوتا خواهره چون ساحل تعلیق مشکی شده)، من سهیلا مامان پارمیسم، ۳۱ سالمه و فوق لیسانس مدیریت بازرگانی دارم و حدودا ۶ساله که ازدواج کردم و خداروشکر زندگی نسبتا آرومی دارم.ساحل خواهر کوچکترمه که ۲۷ سالشه و لیسانس داره و بتازگی به خواستگارش جواب رد داده و حال روحیش زیاد خوب نیست و به کاربری من ملحق شده تا سوالاتشو بپرسه تا شاید جواب درستی بگیره💜 ممنون میشم اگر اهل قضاوت نیستید و تجربه دارید به جفتمون تو تاپیکا کمک کنید🤍

الان دقیقا از همین میترسم اونم به من همینو بگهمن نپرسیدم ازش دوسم داری یا نه؟گفتم فقط چرا اینجوری کر ...

امیدوارم جوابتو بده و بگه ببخشید

امیدوارم جوابتو بده و بگه ببخشید

مرسی عزیزم خدا از دهنت بشنوه

دستام یخ زده قلبم داره میاد تو دهنم

هرجوابی بده تکلیفم روشن میشه بالاخره

چون نمیدونم بلاک کردنشو باور کنم یا پروفایلای غمگینی که الان گذاشته و دوست دارما وعاشقتماش

مرسی عزیزم خدا از دهنت بشنوهدستام یخ زده قلبم داره میاد تو دهنمهرجوابی بده تکلیفم روشن میشه بالاخرهچ ...

از من که گذشت ارزو دارم چه شما چه دخترای دیگه مث من به خط پایان نرسن