2777
2789
عنوان

راه های رسیدن به خدا (مارمولک🦎)

167 بازدید | 23 پست

من خودم عاشق فیلمش الآنم دوباره دیدم تموم شد شاید بگم بیشتر از 100 بار دیدم خیلی فیلمش رو دوست دارم و هر وقت میبینم با تمام وجود به آرامش میرسم حتی اگه استرس داشته باشم

نظر شما چیه ؟

کاربر جدید نیستم کاربری قدیم تعلیق شد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دوسش دارم با مزه است

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

فیلم مزخرفی هست

برای رسیدن به خدا از قرآن و کلام ایمه استفاده کن

نه یه فیلمی که برای جذب گیشه ساخته شده و حرف های عامه پسند می زنه

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

اندازه ادم ها روی کره زمین راه های رسیدن به خدا هست

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۴شنبه ۱۴۰۴/۴/۴ امروز فهمیدم برای دومین بار مادر شدم 🥰 ممنون خدای خوبم 🙏🏻❤️

برام جالب بود اما آرامش نه کجاش آرامش بخشه؟

نمیدونم واقعا اصلا دلیل اینکه من خیلی زیاد میبینم شاید در هر ماه چند بار اینکه به من آرامش میده هر وقت نا امید میشم این فیلم دوباره انگار میگه زندگی در جریانه

کاربر جدید نیستم کاربری قدیم تعلیق شد 

نه یبار دیدم الان دیگه حوصلشو ندارم همون سالای اولش که اومد دیدم ولی جزییات فیلمشو یادم نیست

درسته که رفتی خیلی وقته که رفتی خیلی گذشت از زمان رفتنت من حس میکتم تازه تونستم ازت بگذرم و میخوام فراموشت کنم میخوام دیگه بزرگ شم نمیخوام به گذشته ی نامعلوم خودم که با سرگرمیه لحظه ایت تونستی کل آیندمو تباه کنی بپردازم من میگم عمرم گذشت با این گذشت ولی باشه گذره میخوام دیگه خاطرات خوب در کنار آدمای خوب با زندگی خوب داشته باشم دیگه خط میزنم سرگذشت بد رو که برام سخت گذشت به این باور دارم که روز خوب میاد منتظر اون روزم نه منتظر تو تویی که جونتو برای دروغات قسم خوردی ولی من حتی روزایی که یادت می افتادم چشام اشکی میشد امیدوارم حالا تو به آرزوهات رسیده باشی تمام ...🌼