2777
2789

بشدت مدتیه نشخوار شدید ذهنی گرفتم

درباره لباس، کیف، کفش، ارایشی همچی اصل برند

با 17سال سن تاحالا برام ن لباس خونگی ن بیرونی ن کفشن کیف برند سفارش ندادن فقط ایرانی پاساژو مغازه.... کسی مثل من وجود داره تروخدا؟؟؟؟

همه الان برند پوشن ده تا کفش برند رنگ ب رنگ ده تا لباس برند ارایشی همه اصل

شماها چنتا کفش چنتا لباس و چنتا ارایشی برند تاحالا داشتین؟؟؟؟؟

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من متوجه سوالات نشدم

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

من متوجه سوالات نشدم

منظورم اینه

ایا شما تموم لباسات و کفشات و.. برند هست؟

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺

منظورم اینهایا شما تموم لباسات و کفشات و.. برند هست؟

نه من شاید ۸ سال درست حسابی چیزی واس خودم نخریدم

ولی اسپری تافت و ژل مو اگه بخرم جنس خوب میخرم

موزن و ماشین اصلاح اره برند خاص و خوبش خریدم

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

نه من شاید ۸ سال درست حسابی چیزی واس خودم نخریدم ولی اسپری تافت و ژل مو اگه بخرم جنس خوب میخرم موزن ...

ن منظورم مثلا کفش سی ملیونی

لباس سی ملیونی

اینجوری چی

ن منظورم مثلا کفش سی ملیونیلباس سی ملیونیاینجوری چی

نه من بستنی میخرم سهم خودم رو بچه هام میخورن

زیادی درگیر تجملات شدی

نمیگم شأن خودتو پایینبیار

میگم کمی یواش یواش خورد خورد با شیب ملایم از تجملات بیا پایین

اینجوری احساس آرامش میکنی

نه من بستنی میخرم سهم خودم رو بچه هام میخورن زیادی درگیر تجملات شدی نمیگم شأن خودتو پایینبیار میگم ک ...

تجملات یعنی کسی ک میخره من یدونم ندارم ک فقط عذاب ذهنیش دارم

تجملات یعنی کسی ک میخره من یدونم ندارم ک فقط عذاب ذهنیش دارم

پس تو ذهنت میگی بخرم؟

پس تو ذهنت میگی بخرم؟

پولش ک نیس مگه بعدا برم سرکار ازدواج برام بخرن

پولش ک نیس مگه بعدا برم سرکار ازدواج برام بخرن

برای وسواس فکریت باید اول اهنیت ندی بهش

هر چی بیشتر اهنیت بدی بدتر میشه

هر چی اهنیت ندی بهتر میشه