2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام

⚫️⚫️ ۲ نفر از مشکی برگشته ها رو تگ می کنم:

@js1234

@رستاکوچولوام

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

من پارسال با همین اکانتم یه تاپیک زدم که راجب یه کلاه بردار گفته بودم و به اون کلاه بردار توهین کردم اونم نه کلمه بد ، نوشتم شاسگول 😐

انقد تو قسمت ارتباط با ما درخواست رفع تعلیق دادم تا چند روز پیش اکانتم آزاد شد

کاربر عزیز حساب کاربری شما در تاریخ 1403/07/03 به علت عدم رعایت قوانین سایت به حالت معلق در آمده است.

لطفا پس از این با رعایت قوانین سایت از حساب خود مراقبت فرمایید.

توصیه نی نی یار :

عنوان یک عدد شاسگول پیدا کردم با عکس چت ادبیاتتون زشته نباید با هر ادبیاتی پست بذارید و تاپیک بزنین

مال خودت باش

من بعد ۱ سال باز شد کاربریم

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 79