2777
2789
عنوان

چرا فکر میکنید حقوق سی و پنج میلیون زیاده 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2019 بازدید | 123 پست
نه خب چرا ازدواج کنن با همون پولی که دارن راحت زندگی میکنن بدون دغدغه خاصی

در کل ی سری تفکرات مردا دارن که خانوما خبر ندارن ازش هر چی هم پولدار باشی زندگیت معنی پیدا نمیکنه بدون خانواده

تلاش کن اندوهت را دوست بداری شاید رفت ،به رسم تمام چیزهایی که دوست داشتیو رفتند ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اگه در رابطه با تاپیک اون خانم تاپیک زدی که خواستگارشو رد کرده بود خواستگارش خونه و ماشین داش ۳۵ فیکس برای خورد و خوراک کم نیس مخصوصا برای دو نفر

ما به خانواده ۵ نفره ایم البته دو تا خواهرم متاهلن ۴۰ پدرم میگیره خونه داریم مستاجر بودیم نمیشدا ولی میگذرونذیم گرونیه قبول ولی ۳۵ کم نیس

اگه یکی خودش شاغل باشه و همون اندازه حقوقش باشه حرفش منطقیه نه کسی که خودش چیز خاصی نیست و از بقیه عیب و ایراد می گیره

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

وقتی نمیشه ازدواج کرد راهی نیست نباید ازدواج کننکسی که از بدون ازدواج نمرده که

بله شما هم حق دارید نمیشه انکارش کرد مسئولیت سنگینیه

تلاش کن اندوهت را دوست بداری شاید رفت ،به رسم تمام چیزهایی که دوست داشتیو رفتند ...

کم که اره کمه ولی خب دزدی که نمیتونیم بکنیم الان هرکارمندی نهایت حقوقش ۴۰ هست دیگه بیشتر نخواهد بود

منظور اسی هم این نبود

بعضیا گنده گ...وزی میکنن به اصطلاح منظور در کل این بود

خیلیم ببخشید کلمه بد استفاده کردم چون برای توضیح دادن منظورم باید ده خط مینوشتم

والا ۵ تومن پولی نیست دیگه این یا از قصد اون تاپیک رو زده بود یا اینکه کند ذهن و نفهم بود بعضیا ...

پنج تومن دو روز خرج میشه در بهترین حالت

میخواست بگه من خوبم پسرا بیاین سمت من

ببین اصلا بحث این نیست من یه اقا ببینم تلاش میکنه حقوقش 30 تومن باشه دستشم میبوسم چون تقصیر اون نیست ...

کاملا درسته دیگه نسل ما که بایدخرید خونه رو تو خواب ببینه

منم میگم بابا اونی ک میدونه نمیتونه با این مبلغ زندگی کنه جواب منفی بده یه نه به و تموم دیگه تحقیر کردنش چیه

کم که اره کمه ولی خب دزدی که نمیتونیم بکنیم الان هرکارمندی نهایت حقوقش ۴۰ هست دیگه بیشتر نخواهد بود

دزدی هم دیگه انچنان فکر میکنم جواب نمیده 😂😑

عسل خانم هستم 🥳

اخه الان اکثردرامدا همینه بخدا جوونها بیچاره چیکارکنن شغل ازاده وکارمند عمینه اوضاع چون بازارنیست همه چی گرونه منفعت نمیمونه برات که وگرنه باید بایکی ازدواج کنی همسن بابات که بادلاراون زمان صاحب همه چی شده

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 37 دقیقه پیش
2791
2779
2792