2777
2789
عنوان

چرا فکر میکنید حقوق سی و پنج میلیون زیاده 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2019 بازدید | 123 پست
دخترایی که شرایط جامعه رو میبینن با کسی که حقوقش خیلی کمه ازدواج میکنن واقعا احمقن بدتر از اونا پیک ...

چی بگم والا خب ملتو نمیشه قضاوت کرد در کل الانم کسی زیاد زن نمیگیره حالا این بحثم میکنن

تلاش کن اندوهت را دوست بداری شاید رفت ،به رسم تمام چیزهایی که دوست داشتیو رفتند ...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دارم زندگی رو میگم نه فقط زنده موندن آدم همیشه باید سعی کنند چیزای خوب برا خودش بخواد

چیز خوب الان باید حقوق ۱۰۰ میلیونی داشته باشه پسر 😅

پسر با این حقوق هم میره یه دختر پولدار میگیره

بحثم این نیست ۳۵ خوبه اصلااااا

الان هر حقوقی کمه چون گرونی بیداد کرده

ولی الان اکثرا فقط زنده ان

من فقط برای صاحب تاپیک نظر میزارم منو ریپلای نکنید و اگر کنید به هیچ عنوان نمیخونم🩵

چی بگم والا خب ملتو نمیشه قضاوت کرد در کل الانم کسی زیاد زن نمیگیره حالا این بحثم میکنن

هیچ پسر عاقلی الان زن نمیگیره

این دخترا الکی واسه خودشون بحثمیکنن

چه پسر حقوق ۳۵ چه پسر حقوق ۱۰۰

مگه دیوونه ان زن بگیرن

من فقط برای صاحب تاپیک نظر میزارم منو ریپلای نکنید و اگر کنید به هیچ عنوان نمیخونم🩵

اره حالم بهم خورد دختره پیک می اوکی داری با پنج تومن میگذرونی خوبه خدا بیشترشو بهت بده دیگه چرا بقیه ...

والا ۵ تومن پولی نیست دیگه

این یا از قصد اون تاپیک رو زده بود یا اینکه کند ذهن و نفهم بود

بعضیا ...

۳۵ پول زیادی نیست ولی وقتی توی جامعه سقف حقوق اکثریت مردم ۲۰الی سی هست مردم مجبورند یا خودشون رو وفق بدند با شرایط یا اینکه بیشتر کار کنن یا توسط والدین حمایت بشن .و از قبل ثروتمند بوده باشند وگرنه با این تورم افسار گسسته نمیشه با ۲۰-۳۰ زندگی بدون نقص داشت

کاربر چند سال پیش 😒 //من و دختر کوچولوم😚

۳۵ واقعا پول زیادی نیست اما کسی که میاد تایپینگ میزنه چجور یپسر اجازه میده بخودش با ۳۵ تومن بیاد خو ...

ببین اصلا بحث این نیست

من یه اقا ببینم تلاش میکنه حقوقش 30 تومن باشه دستشم میبوسم چون تقصیر اون نیست اوضاع مملکت همینه

مگ اونی ک تلاش کرده درس خونده کارمند شده چقدر میگیره اونم همینه معلمای مظلوم دیگه نگم

بحث اینه مردم به کم

راضی ان

حاضرن تا اخر عمرشون سرشون تو کپک باشه

و حرف های گنده میزنن

بچه 2 ساله هم میدونه با این پول نمیشه خونه و ماشین خرید

هیچ پسر عاقلی الان زن نمیگیره این دخترا الکی واسه خودشون بحثمیکننچه پسر حقوق ۳۵ چه پسر حقوق ۱۰۰مگه د ...

دیوونه نیستن ولی خب زنم نگیری نمیشه اصن ی چیزایی هست که شما نمیدونید

تلاش کن اندوهت را دوست بداری شاید رفت ،به رسم تمام چیزهایی که دوست داشتیو رفتند ...

خودش گفت پدرم ۷۰ درامدشه گفتم تو ک پدرت با اینهمه سال سابقه و سن و خانواده حداقل ۴ نفره اینه درامدش ...

چون چیزی نداره ک بگه اصلا چرت و پرت میگفت

میگفت تو نی نی سایت بسریا گفتم ما گردو و ماهی نمیتونیم بخریم بخوریم وای این چه زندگی ایه😅😅😅😅😂 منم گفتم شما لابستر بخور با هفت مغز 😆

دیوونه نیستن ولی خب زنم نگیری نمیشه اصن ی چیزایی هست که شما نمیدونید

وقتی نمیشه ازدواج کرد راهی نیست نباید ازدواج کنن

کسی که از بدون ازدواج نمرده که

چون چیزی نداره ک بگه اصلا چرت و پرت میگفت میگفت تو نی نی سایت بسریا گفتم ما گردو و ماهی نمیتونیم بخر ...

حالا گردو و ماهی رو بو میکنه ماهی یبار سر برجا

تن ماهی خورده فاز کوسه گرفته🤭

هیچ پسر عاقلی الان زن نمیگیره این دخترا الکی واسه خودشون بحثمیکننچه پسر حقوق ۳۵ چه پسر حقوق ۱۰۰مگه د ...

از کلمه زن گرفتن خوشم نمیاد انگار واسه تحقیر خانم هاست

دختر عاقل هم ازدواج نمیکنه

الان دخترا خودشون شاغلن مستقلن اینایی به جون هم میوفتن و همو پاره میکنن واسه شوهر مشخصه تو چه لولین

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 37 دقیقه پیش
2791
2779
2792