2777
2789
عنوان

چرا فکر میکنید حقوق سی و پنج میلیون زیاده 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2019 بازدید | 123 پست
دخترایی که شرایط جامعه رو میبینن با کسی که حقوقش خیلی کمه ازدواج میکنن واقعا احمقن بدتر از اونا پیک ...

نه خوب ببین عزیزم ۵ تومن که چرت و پرته یعنی اگه پسری مثلا درآمدش ۲۳.۲۵ باشه خودتم کار کنی ۱۵ دراری احمقی پس عشق وجود نداره چون من دارم با یه پسری با همچین شرایطی ازدواج میکنم سرمایش فقط ۱ میلیارده و ۱ ماشین معمولی خودمم میدونم از خیلی چیزا باید بگذرم ولی کار میکنم کمک خرجش میشم چون کنارش خوشحالم من احمقم ؟!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه الان اکثردرامدا همینه بخدا جوونها بیچاره چیکارکنن شغل ازاده وکارمند عمینه اوضاع چون بازارنیست هم ...

ایشالله همه خوشبخت بشن

کلا منظورم این بود که همه چیز گرون شده

اصلأ هم نمیشه گفت بگو ۱۰۰ میلیون هم داشته باشی باز راضی باشی

عسل خانم هستم 🥳

بحث بیخودی هست.

دختر خانم براش خواستگار میاد.

وقتی ملاکش پول هست میتونه بگه با درآمد کمتر 100 ازدواج نمیکنم.

حالا اینجا تاپیک میزنین

30 کمه

60 زیاده

40 زیاده

بیخیال برای دخترا در سال حداقل 20تا خواستگار میاد.

اینجا یه جوری تاپیک میزنن میگن خواستگار پررو با حقوق 35 میلیون اومد خواستگاریم انگار بعد از 5سال همین یه دونه براش اومده. خب جواب منفی بده بشین تا یک خواستگار با حقوق بالاتر برات بیاد.

بی فرهنگی و بیشعوری اینجا بیداد میکنه خانواده هاتون ادب یادتون ندادن؟حداقل برای ساده ترین چیز ها؟

اونقدر هم بد نیست که یک نفر بیاد به پسر مردم بگه چطور روت شده با این حقوق بیای خواستگاری من (خونه و ...

بعضیا چوسی میان باور نکنید🤣🤣

سعی کن وقتی با من صحبت میکنی مودب باشی🥰 چون بعدش پشیمون میشی بالام جان⛓ تورک🌼 ولی ساکن قلب ایران

نه خوب ببین عزیزم ۵ تومن که چرت و پرته یعنی اگه پسری مثلا درآمدش ۲۳.۲۵ باشه خودتم کار کنی ۱۵ دراری ا ...

نه خب چون خودتم شاغلی

دختری که قراره خانه دار باشه منظورم بود

ولی خب حواست باشه که محبتت وظیفه نشه!

پول به کنار آدم درست پیدا نمیشه که بخوای باهاش تشکیل خانواده بدی

ازدواج به جا هفت خان هزارتا خان داره

در کل شانسی هم هست

تلاش کن اندوهت را دوست بداری شاید رفت ،به رسم تمام چیزهایی که دوست داشتیو رفتند ...

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 37 دقیقه پیش
2791
2779
2792