2777
2789
عنوان

بنظرتون این قیمت زیاد نیست واقعااا

109 بازدید | 13 پست

زنگ زدم ارایشگاه پرسیدم کوتاهی مو میخوام یک سانت فقط دم موهامو کوتاه کنید یه جا بهم گفت 600 .. یه جا دیگه گفت 250 .. یه جا دیگه 350

خدایی زیاده نه؟ اخه مدل نمیخوام که فقط یک سانت .. یک ربع هم زمان نمیبره

در نهایت دیگه خودم تو خونه کوتاه کردم

دوستان میگم احساس میکنم خیلی دیرشده ولی هنوز من شغل خوب پیدانکردم که بتونم سال بعدبرم دانشگاه ودرس بخونم وعلایقم دنبال کنم من دوتاشغل درنظردارم اما یکیش بعدازیسال حقوقش بهترمیشه یکیشم که بستگی داره چقدرمشتری داشته باشم بعداینکه من هنوزکاری برای آیندم نکردم برای همین ناراحتم اماالان میبینم همسن وسال های خودم دانشگاه میرن ویه هنری بلدن امامن هنوزسردرگمم🥺🥲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کار خوبی کردی

مردم دهنشون دیگه چفت نداره ادم خودش باید بفهمه که نباید پول یامفت به کسی بده

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

@niniyar

نتونستم شخصی پیام بدم اینجا پیام میگذارم براتون

یه اکیپ هستن.ایلجیما و قلعه یخی و اروین و.....

اینها همه رنج بین 15تا 20 سالن

این پسر اروین بین اینا چرا باید باشه و تگ اش کنن؟؟ چرا باید سایت انقدر ازاد باشه که با هم دوست شن..

این اروین تعلیق کنید هزارتا کاربری داره . خودشم میره به درسش میرسه بچه دبیرستانیه

@ِdaldalاینم کاربری اروین هست. کاربری مامان رامان هم کاربری اروینهگندش در اورده پیگیری کنین@niniyar ...

عزیزم تگ شما رو دیدم.تعلیق مشکی شد

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

خب با یه کاربری دیگه میاد

تو همون تاپیک که تگ تون کردم کلی کاربر دیگه بودن که اونا هم همون اروین هستند

@مامان رامان

کاربری اروینه

فکرکنم مال مامانشه

گفتم بهتون daldal

هم کاربریشه

یجوری تعلیق کنید دیگه نتونه بیاد

ایندفعه با کاربری @daldal

خودشو به عنوان زن معرفی کرده

و بعد اینکه تعلیق مشکی کردید امشب

اتفاقا با همین کاربری تاپیک زده...تاپیک اخرش

تو یکی از تاپیکاش تولد مامان رامان تبریک گفته ک درواقع خودشه ..

من مطمینم اینا کاربری های خودشه

چرا انقدر یه پسر بچه با انواع کاربری و چهره مختلف داره نظم سایت بهم میزنه؟؟؟

@niniyar

ایندفعه با کاربری @daldal خودشو به عنوان زن معرفی کردهو بعد اینکه تعلیق مشکی کردید امشباتفاقا با همی ...

اجازه بدید چک کنم

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

چیشد؟ به منم بگین لطفا

تعلیق شدن عزیزم