2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا...خب تو اول 150 میگیری اما طی سال ها با تراکنش هایی که توی بلو انجام میدی ده برابرشو بهشون سود میرسونی..هربار موجودی هربار کارت ب کارت..بعد پول میخوابونی تو اون کارت....ینی چی از کجا میاره زیر مجموعه بانک سامانه دیگه

ن کلاهبرداری نیس زمانی ک من نصب میگردم ۳۵ یا ۳۰ میداد اللن زیاد کرده

نمیدونم یه سال یا ۱۰ ساله یاشاید ۶۰ سال یا... دیگ اثری از من نیس. من همراه با همه درد ها رنج ها عذاب ها  حسرت ها آرزو ها  و کمی خوشی خاک شدم اثری از من نیس همه فراموشم کردن منی ک ناخواسته دنیا اومدم ب اجبار زندگی کردم و در انتظار مرگ نشستم ی جایی دیگ زورم ب زندگی نرسید تسلیم شدم دیدم ۳۰ سالم شد غمگین تر از این

وا بانک درآمد داره دیگه،از درآمدش اینکارو میکنه مشتری جذب کنه

برای ترغیب ملت اینکارو میکنن...

فقط 28 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون مراقب بچه هام باش❤💗💖

اخه چرا باید ۱۵۰ بزنه

از هر تراکنش و پایا و جابه جایی پول و گرفتن موجودی پول میگیره از ملت

جذب مشتری

قربون مرامت یه صلوات مهمونم کن شاید خدا به مدد دل پاکت کمکم کرد

واقعا تصور میکنی 150 هزار تومن الان پول به حساب میاد حتی 10 میلیون پول خورده چه برسه 150 دیگه چیه 😂 بعدشم اونا حساب مجازی هستند حساب واقعی نیستند درباره ی تفاوت حساب واقعی و مجازی از بانک سوال کنید میگن