بچه ها من ارشد هوش مصنوعی گرفتم یک دانشگاه دولتی خیلی خوب رنک های اول ولی هر جا اصفهان رفتم زیر بیست تومان حقوق میدادند حتی شرکت های خیلی خوب اونم با کار به این سختی در حالیکه من تحصیلات عالی هم دارم روزی هست نه ساعت کار همه اش هم کارفرما غر میزنم که شماها چیزی نمیفهمید و ... از اون ور هم خانواده ام این طوری آمد بیخود همه اش میری دنبال کار برنامه نویسی برو به جای آسون تر واقعا دیگه نمیکشم نمیفهمم چه کار کنم من کلی مهارت دارم کلی چیز بلدم کلی علم دارم و روی این مسیر سرمایه گذاری کردم از جون و توانم ولی تهش ی حقوق بخور نمیر بیست میلیونی که وقتی به خونه برسم از گردن درد و شوند درد کار دیگه نمیتونم بکنم آخر هفته ها هم فقط گریه و گریه و گریه. خسته ام از این وضع اون وقت دوست های دیگه ام رفتند استارتاپ های خارجی ماهی هزار دلار پول درمیارند ولی من بی عرضه نتونستم فقط با کارم جسم م از بین میبرم
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
اره شرایط سخته اما اولش همین به مرور با سابقه میشی حقوق هم بیشتر میگیری
بابا من خسته شدم پارسال حقوقم بیشتر امسال بود چه به دلار حساب کنید چه به شرایط کار و ... اگه پارسال با همین ساعت کاری بیست تومن میگرفتم امسالم همین با هزار منت هیچ وقت درست نمیشه این زندگی نکبت من