تونیبا مدیر استارتر عضویت: 1404/03/15 تعداد پست: 4352 عنوان یعنی میشه منم یه روز عروس بشم 150 بازدید | 17 پست لطفا برای ازدواج موفق و هر چه زودتر من دعا کنید ممنونمیعنی میشه منم یه روز عروس بشم؟یعنی میشه خانم خونه خودم بشم؟مادر بشم ؟سنم کم نیسدلم ازدواج خوب و موفق میخوادرویایی هم فک نمیکنم میدونم متاهلی مشکلات و چالش دارهحس شما چی میگه؟ دعام میکنید؟ لطفا برای ازدواجم با یک فرد مناسب دعا کنید. 1404/10/06 | 23:02 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانم_مارکوپولو عضویت: 1403/12/22 تعداد پست: 3317 انشالله عزیزم انشالله کس نیست درین گوشه فراموش تر از من..
دوستدارمخیلی عضویت: 1401/12/03 تعداد پست: 41438 سخت گرفتیامیشه همه ی اینا میشه ، خوشبختی و انتخاب خوب و بگو 💕🌸☘️🌹
این_منمم عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 12213 آرههه خوشگل ترین عروس دنیا 🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
تونیبا مدیر استارتر عضویت: 1404/03/15 تعداد پست: 4352 من تو خوابم نمیبینم با این شرایطم شرایطت چیه لطفا برای ازدواجم با یک فرد مناسب دعا کنید.
ayda1403 عضویت: 1403/07/23 تعداد پست: 1449 برای اینکه ازدواج کنی اولین کاری که می کنید اینه که دیگه به ازدواج فکر نکنید وبسپارید به خدا ...چیزی رو می سپری به خدادیگه باید خیالت راحت باشهبعدازاینکارموقعیتت رو تغییر بدهیا موقعیت محل زندگیتیا محل تحصیلت یا محل کارتموقعیتت رو تغییر بدی دایره ی ارتباطتت با آدمها بیشتر میشه
تونیبا مدیر استارتر عضویت: 1404/03/15 تعداد پست: 4352 تایپک هست تگم کن بخونم لطفا برای ازدواجم با یک فرد مناسب دعا کنید.
تونیبا مدیر استارتر عضویت: 1404/03/15 تعداد پست: 4352 برای اینکه ازدواج کنی اولین کاری که می کنید اینه که دیگه به ازدواج فکر نکنید وبسپارید به خدا ...چیزی ... اون که ارهولی دوست دارم بقیه هم برام دعا کنن لطفا برای ازدواجم با یک فرد مناسب دعا کنید.
تونیبا مدیر استارتر عضویت: 1404/03/15 تعداد پست: 4352 آره عزیزمایشالا خوشبخت ترین عروس دنیا شییی😘 مرسی لطفا برای ازدواجم با یک فرد مناسب دعا کنید.
ayda1403 عضویت: 1403/07/23 تعداد پست: 1449 اون که ارهولی دوست دارم بقیه هم برام دعا کنن این همه تایپیک زدید براتون دعاکنندیعنی ۹۹ درصد ذهن ات مشغوله این موضوعهذهن ات رو خالی ورها کنشاید یکی بخواد بیاد خواستگاری....
تونیبا مدیر استارتر عضویت: 1404/03/15 تعداد پست: 4352 این همه تایپیک زدید براتون دعاکنندیعنی ۹۹ درصد ذهن ات مشغوله این موضوعهذهن ات رو خالی ورها کنشاید یک ... من هر شب میام تاپیک میزنم میرمتو دنیای واقعی شاید کل روز اصلا یادم نیفته لطفا برای ازدواجم با یک فرد مناسب دعا کنید.