2777
2789
عنوان

تو بودی بخاطر بچت کوتاه میای یانه

183 بازدید | 22 پست

اگه بچت عاشق یکی باشه و تو ناراضی باشی چون شناخت نداری از اون شخص و یا چون به دیدگاه تو نادرسته ولی بچت خیلی اون شخص بخواد و چند سال بگذره حتی دور از چشم تو باهم ادامه بدن

و یا بفهمی واقعا نبودن اون دختر توی زندگی پسرت به پسرت آسیب میزنه

اون موقع چیکار میکنی

بچت در حدی عزیزه کوتاه بیای و به نظر بچت قانع بشی ؟

سلام محتاج یه دعای کوچیکی ازتون هستم دعاکنید برای مامانم و خواهر برادرم

کسی گفت منم لایک کنید بیام بخونم

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                            مذهبیون گرامی لطفا ریپ نزنید .باتشکر🤍            ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨                                                مطلب بعدی اینکه یسری از تاپیکام صرفا برای ثبت خاطره هست و نه نظردهی برای همین میبندم پس نپرسین🤍🎀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب باهاش آشنا شو

من نامزدمشم مادرشم جدیدا باهام کوتاه اومده بعد ۴سال ولی تند برخورد کرد من با پسرش بحثم شد مادرش تند جواب داد اومد دخالت کرد بازم ناراحت شدم و بفکر جدایی افتادم و میترسم نامزدم خودکشی کنه و مامانشم پشیمون بشه و منم پشیمون بشم

بدون شناخت وآگاهی نه

وقتی حاظر نیست فرصت شناخت بده چی نه خرابم نه چیزی چندسال موندم پای پسرش باهام یه بار خوب میشده بعد یه پا مونده میگه نه چندسال شد لج کرده میگه لج نیست ترس هست

امیدوارم کارت درست بشه

فکرمیکنم جدا بشم بره خودکشی کنه اگه دلش میخواد پسرش بمیره یا بره معتاد بشه یا قلبش بگیره شاید باور کنه واقعا همو دوست داشتیم

اگه واقعا میخوایش جا نزن

مادرش بامن خوب برخورد میکرد اول اولش

بعد وقتی گفت میخوایم ازدواج کنیم مادرش گفت نه بعد کلی بحث دعوا شد

بعد مادرش گفت اگه گرفتیش من از خونه میرم بعد پنهانی ادامه دادیم بعد مدتی کاملا اوکی بود

بعد پسرش مریض بود و من پیام دادم ناراحت بودم که چته پیام نمیدی کجایی

تند جوابم داد مگه نمیدونی پسرم مریضه حتما کم میتونه پیام بده چته

من ازش ناراحت شدم

خدا بهت رحم کنهچند سالشه پسرش

میگه شما بچه آید اینکه میگید عاشقیم علکیه

بهش میگم اینطور نگو قلبم درد میگیره میگه پسرم همش میگه قلبم درد میگیره علکیه

بعد اون سری تو این سن پسرش سکته کرد وقتی خواستم برم از زندگیش اون روزی هم که مریض بود و هوشیاریش روی ۴بود چون خواستم بگم جدا بشیم ولی مادرش باور نمیکنه

مادر سخت گیری داره متاسفانه

خیلی بعد پسرش میگه بزار خونه بخرم با مادرم زندگی کنیم 😑چون اجازه نشستن میگه خونه بخرم پیش مادرم باشیم

مامانش شرط گذاشته خونه بخره تا بزاره ازدواج کنیم