2777
2789

اگه بچت عاشق یکی باشه و تو ناراضی باشی چون شناخت نداری از اون شخص و یا چون به دیدگاه تو نادرسته ولی بچت خیلی اون شخص بخواد و چند سال بگذره حتی دور از چشم تو باهم ادامه بدن

و یا بفهمی واقعا نبودن اون دختر توی زندگی پسرت به پسرت آسیب میزنه

اون موقع چیکار میکنی

بچت در حدی عزیزه کوتاه بیای و به نظر بچت قانع بشی ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی چون عزیزه بخاطر خودخواهی خودت کوتاه نمیای و حاظری به قطع ارتباط با بچت؟

میگه میگم نه وگرنه حمایتت نمیکنم که بترسه .خب بگم من از خونه رفتم کلا چون اینو گفتن۴سال جواب تلفن خانواده نمیدم این نسل نسل شما نیست کوتاه بیاد

حالا بلفرض سر کوتاه نیومدنت بچت خودکشی کرد بعد خوشحال میشی؟

سعیمو میکنم بچمو جوری بزرگ کنم که انقد خنگ نباشه و کارای بچگانه نکنه من اگه بچمو دوس داشته باشم قبل همه اینا باهاش رفیق میشم تا خلائی حس نکنه و وقتش رو پای اینیچزا تلف نکنه

من یکی هرگز کوتاه نمیام.

بچم به جونم وصله..چطور میتونم بذارم خودشو توی چاه بندازه؟

خودش کم کم بزرگ میشه مفیهمه درست چیه.

ولی این به شرطیه که فرد واقعا مشکل داشته باشه

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

سعیمو میکنم بچمو جوری بزرگ کنم که انقد خنگ نباشه و کارای بچگانه نکنه من اگه بچمو دوس داشته باشم قبل ...

وقتی طرف آدم درستی هست و تو علکی بدبین هستید تکلیف چیه همیشه مشکل از بچه نیست بعضی وقتا مشکل از زورگویی پدر مادره