2777
2789

فردا نهایی دی بزرگسالان داره

خیلی شبیهه خودمه

خودش میگه مهم نیس لو برم

واسه من بد میشه؟؟؟ دادگاهیم میکنن؟؟

دانش اموز نیستم دانشجوم

میخوام برم قول بهش دادم

صد در صد که به ضررته ..حتی اگر بفهمن که میفهمن از دانشگاه تعلیق میشی ..میخواسته بخونه به تو چه که پاسوز بشی

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن فک نکنم با تو کار داشته باشن چون اون فرار کرده دیگه بازم نمیدونمااااااا صد درصدی نگفتممماااا

💫من آدم آرومیم بازی نکن با روحیم 💖 من عاشق قدم زدن با تو تو هوای بارونیم A🥲 ♥️باتو دارم یه حس راحت نیازی نیست به استراحت 🥰 یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

صد در صد اگه بفهمن دردسره برات

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف هام رو خودم گردن می گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان هایی که محترم نیستن و فقط توهین می کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره ترین جنگ بین بشره... دوستدار همه تونم! حتی اونایی که دوستدارم نیستن. نامه ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بی دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

خلاف قوانینه

پیگردقانونی داره

اصلن اینکارونکن

اون قول شمابرای خلاف باطله

حتی به قبمت به هم خوردن دوستیتون هم نرو

توبزرگسالان بهشون سخت نمیگیرن خودش بره

شماجوان وخام هستید

این کارجرم هست

بایک وکیل صحبت کن تبعات قانونی داره

اصلن نروقول شرف بده که نری

امتحانات پایان ترم نیز یکی از انواع آزمون ها بوده و بایستی توجه کنید که تصویر کارت ورود به جلسه با چهره داوطلب در آن تطبیق داده خواهد شد. اما همواره برخی از دانشجویان برای فرار از سختی های امتحان و گرفتن نمره، مرتکب جرم شرکت در آزمون بجای دیگری می شوند.

بایستی توجه داشت، دانشجویانی که این تخلف انضباطی را در امتحانات مرتکب می شوند علاوه بر توبیخ و اخطار، چنانچه دوباره مرتکب چنین خطایی شوند، محکوم به ممنوعیت موقت از تحصیل خواهند شد.

اما اگر دانشجویی که این تخلف را مرتکب شده است، دانشجوی آن دانشگاه نباشد نیز رسیدگی به پرونده او توسط کمیته انضباطی در دانشگاه مربوطه انجام خواهد شد و حکم امتحان دادن بجای دیگران و مجازات آن برای وی صادر خواهد شد.

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏