2777
2789

دلم برا اون نسخه از خودم تنگ شده

همون که برای زندگی ذوق داشت

با چیزای کوچیک هیجان زده میشد

از هر روزش یه دلیل برای لبخند پیدا میکرد

حالا فقط دارم ادامه میدم ..

انگار زنده موندن جای زندگی کردن رو گرفته...

#دلی

من مغرور نیستم، فقط نیازی نمیبینم خودمو به آدم های بی ارزش ثابت کنم😌 در حدی نمیبینمتون که بخواین مانع خنده هام بشین😉🌹

ببشتر ادما الان تو ابن وضعیتن

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینطور فاطی منم همینطور😢

هعی...

امیدوارم حال دلت به زودی خوب شه

من مغرور نیستم، فقط نیازی نمیبینم خودمو به آدم های بی ارزش ثابت کنم😌 در حدی نمیبینمتون که بخواین مانع خنده هام بشین😉🌹

ببشتر ادما الان تو ابن وضعیتن

و چقدر غم انگیزه که بیشتر آدما تو این وضعیتن...

و چقدر غم انگیزه که بیشتر آدما تو این وضعیتن...

اره خیلی بخصوص جوونا که نمیتونن ازدواج کنن من اگه الان میخواستم ازدواج کنم قطعا بخاطر جهزیه نمیتونستم خدا کمک جوونا بکه گناه دارن

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

توام همینطورکاش همه مردم ایران وضعشون خوب بشه

مرسی

انشالله:)

منم همینطورمنم همینطور😭😭بلاخره یکی حرف دل منو زد

عزیزمممم:)💔

امیدوارم هرچه زودتر حالت خوب بشه

هیییی منممممم تو ازدواج کردی؟

ایشالا زودی حالت خوب بشه

نه