2821
2789
عنوان

چرا واقعا

83 بازدید | 14 پست

چرا باید همه بابای خوب داشته باشن جز من چرا همه باید زندگی خوب داشته باشن جز من چرا باید همه ب هم برسن من حسرت بخورم حسرت رسیدن ب اونی ک مخاستم حسرت بابای خوب حسرت زندگی گرم و آرامش حسرت کل چیزا تا کی باید امتحان پس بدم ۱۸ سال تمام بس نیس واقعا؟درحالی ک هیچوقت از خدا قافل نشدم

وَ اُمیدْ،قَشَنگتَرینْ باوَر اِنسانْ اَستْ....🩵💫

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

حل نمیشه ولی درست هم نمیشه و نمیشه فکر نکرد

چرا درست نشه عزیزدلم

تلاش کن درستش کنی تو تازه اول جوونیته

فکر کردن زیاد فقط باعث ناراحتی بیشتر میشه

در کوله بار قسمت ما غم فراوان بود؛✨🖤

چرا درست نشه عزیزدلم تلاش کن درستش کنی تو تازه اول جوونیته فکر کردن زیاد فقط باعث ناراحتی بیشتر میشه

نشد با هزار تا دعا با هزارتا تلاش با هرچیزی ک فک کنی نشد بدتر شد بهتر نشد ب مو رسید پاره شد گره دادم بازم نشد

نشد با هزار تا دعا با هزارتا تلاش با هرچیزی ک فک کنی نشد بدتر شد بهتر نشد ب مو رسید پاره شد گره دادم ...

قربونت بشم آخه 🥺

درکت میکنم عزیزم :)

ولی دنیا که به آخر نرسیده تو کلی راه و موقعیت های مختلف توی زندگیت وجود داره که اگه ۱۰ تاش نشه یازدهمی میشه ...

به قول امضای خودت امید قشنگ ترین باور انسان

پس بیا حتی اگه نیم درصد قرار باشه هیچ وقت درست نشه لاقل امید داشته باشیم که درست میشه:))

در کوله بار قسمت ما غم فراوان بود؛✨🖤

قربونت بشم آخه 🥺درکت میکنم عزیزم :)ولی دنیا که به آخر نرسیده تو کلی راه و موقعیت های مختلف توی زندگ ...

ولی منی ک توجهی از هیچکس نداشتم کاش بتونم آشتی کنم و بهش،برسم:)

رو درس و پیشرفتت تمرکز کن به وقتش آدم درست میاد تو زندگیت فقط شاد و پرانرژی باش و اعتماد به نفس داشته باش و توکل و امیدت به خدا باشه و قرآن بخون تا ۴۱ روز سوره بقره رو صوتش رو بزار تو اتاقت پخش بشه هر روز بین روزل وقفه نیفته بزار تو اتاقت و خودت هم گوشش بگیر الهی بحق خدا و خانوم حضرت فاطمه زهرا(س) و خانوم حضرت ام البنین(س) همیشه سالم باشی و بهترین همسر و بعد فرزند و روزی حلال و فراوون تا همیشه خدا نصیبتون کنه و حاجت روا و خوشبختترین باشید ان شاالله

رو درس و پیشرفتت تمرکز کن به وقتش آدم درست میاد تو زندگیت فقط شاد و پرانرژی باش و اعتماد به نفس داش ...

هرکار بگی کردم تو شرایط سخت نماز خوندم همیشه گفتم خدایا بازم شکرت الانم نا شکری نمیکنم فقط نمیدونم چرا نمیشه

هرکار بگی کردم تو شرایط سخت نماز خوندم همیشه گفتم خدایا بازم شکرت الانم نا شکری نمیکنم فقط نمیدونم چ ...

میشه نگران نباش سلام لطفا حست رو به من هم بگو اسمم فرشته هست میشه بگی چند وقت دیگه حامله میشم چندتا بچه به دنیا میارم و چه جنسیتی اجرتون با خدا براتون صلوات میفرستم عزیزممیشه جواب این رو بدی عزیزم و بنظرت کی میتونیم خونه بخریم واحد آپارتمانی یک زمین داریم قصد داریم بفروشیمش و پول وام و اینا جور ونیم یک واحد آپارتمان بخریم بنظرت جور میشه و میخریم ممنون میشم سوالام رو جواب بدی گلم الهی خدا دلت رو همونجور که میخوای شاد کنه

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز