2777
2789
عنوان

میشه بیاین

74 بازدید | 19 پست

خانومایی که بالا 25 سال هستید

برگردید گذشته چکارمیکنید میشه به من 18 ساله بگید

جز درس خوندن الان خودم دانشجو هستم

فکر میکنم خیلی زیاد دارم به اینده فکر میکنم خسته شدم، واقعا دنیا ارزش این همه فکرو داره

میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از نام کاربریت در عذابم

🤦🏼♀️😅

حالا این سری نگاش نکنن

میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه 

یه هنری یاد میگرفتم که ازش کسب درامد کنم

۱۸ تا ۲۱ سالگیم تو دوران کرونا بود و تماما به بطالت گذشت

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•| goftino.com/c/xJbnEE

یه هنری یاد میگرفتم که ازش کسب درامد کنم۱۸ تا ۲۱ سالگیم تو دوران کرونا بود و تماما به بطالت گذشت

چه هنری مثلا

چه هنری مثلا

ارایشگری

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•| goftino.com/c/xJbnEE

وقتی ۱۸ ساله م بود فقط و فقط درس میخوندم !!!! با سوادی و مدرک گرفتن رو دوست داشتم ... خیلی خوشحالم در آن زمان وارد دنیای جنس مخالف نشدم و برای وقتم ارزش قائل بودم ... دنبال شغل و کار بودم...

فداتشمراستی رفتم دانشگاه ها😂

ییادمه گفتی میخوای پشت بمونی

مامایی سنندج اوردی درسته؟

وقتی ۱۸ ساله م بود فقط و فقط درس میخوندم !!!! با سوادی و مدرک گرفتن رو دوست داشتم ... خیلی خوشحالم د ...

عالی موفق باشید❤❤