سوسک_میقولی؟ مدیر عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 4051 عنوان میشه بیاین | مشاهده متن کامل بحث + 76 بازدید | 19 پست خانومایی که بالا 25 سال هستیدبرگردید گذشته چکارمیکنید میشه به من 18 ساله بگیدجز درس خوندن الان خودم دانشجو هستمفکر میکنم خیلی زیاد دارم به اینده فکر میکنم خسته شدم، واقعا دنیا ارزش این همه فکرو داره میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه دیروز | 22:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سوسک_میقولی؟ مدیر استارتر عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 4051 ارهولی کنکور میدم امسال حتمادارم یه طورایی همزمان پیش میبرم ماجرا روچه خبر از بچه ها گروه هنوز پا بر ... خوب کاری کردیپشت موندن خیلی سختهمنم میخوام مجدد کنکور بدم ولی خب از بهمن شروع میکنمنه والا من زیاد نمیرم کسی هم چیزی نمیگهاتفاقا میخواستم بدونم چیکار کردیخوشحال شدممم🤩❤❤ میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه
www00com عضویت: 1404/09/08 تعداد پست: 308 خوب کاری کردیپشت موندن خیلی سختهمنم میخوام مجدد کنکور بدم ولی خب از بهمن شروع میکنمنه والا من زیاد ن ... عالیه اگه یازدهم حذف کنن خیلی خوب میشهبعد امتحانات ترم اول بکوب بخونایشالله 405 بهترین رشته بیاری اون پسرخالت هم که پزشکی میخوند تو حسرتش بمونه😁
سوسک_میقولی؟ مدیر استارتر عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 4051 عالیه اگه یازدهم حذف کنن خیلی خوب میشهبعد امتحانات ترم اول بکوب بخونایشالله 405 بهترین رشته بیاری او ... راستش به پرستاری علاقه پیدا کردم هدفم سراسری پرستاری هست😅😁 میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه
www00com عضویت: 1404/09/08 تعداد پست: 308 راستش به پرستاری علاقه پیدا کردم هدفم سراسری پرستاری هست😅😁 ایشالله بهترین ها واست رقم بخوره😍😁
سوسک_میقولی؟ مدیر استارتر عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 4051 ایشالله بهترین ها واست رقم بخوره😍😁 مرسی عزیزدلمممهمچنین برا خودت❤🥰 میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه