2777
2789
عنوان

دوست پسرم پنهانم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 34 پست
عشقم من شیش ماه تحمل کردم کسی نفهمیده یعنی جز مامانم بابام داداشام و دختر خالم هیچ کس نمیدونه نمیتون ...

وای دمت گرم ک خانوادت میدونن و اوکین
ب نظرم ی بار دیگه باهاش حر بزن بگو تا کی قراره اینجوری باشیم حداقل بریم کافه و تا این حدم خوب نیس و ...
تو واقعا خودت دوس داری جلوی همه ب عنوان دوس دخترش شناخته بشی اینکه راجبت حرف بزنن و شاید خیلی حرف بد بگن خیلیا خوب بگن اذیتت نمیکنه ؟

وای دمت گرم ک خانوادت میدونن و اوکین ب نظرم ی بار دیگه باهاش حر بزن بگو تا کی قراره اینجوری باشیم حد ...

دهن مردم که همیشه بازه و احتمال 10 درصد بگن وایی دختره به خاطر پولش اینو تور کرده با اینکه من نگفتم و اون اومد سمتم

ولی نه واقعا اذیت نمیشم چون من قرار نیست با مردم زندگی کنم و وقتی کنار اون باشم هیچی برام مهم نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دهن مردم که همیشه بازه و احتمال 10 درصد بگن وایی دختره به خاطر پولش اینو تور کرده با اینکه من نگفتم ...

اووو پس یوتیوبر پولدریم هس بلا

بهترین کار همینه دمت گرم واقعا امیدوارم ب همین زودیا از ی جایی بگن فلانی و دوس دخترش

عزیزممم🥲میفهمم چی میگی ولی من جات بودم راضیش میکردم ک بگه پارتنر داره و..

خدایا کاری کن همه باهم بخندیم😉همه باهم بخریم🛒🛍️همه باهم بپوشیم👒🤍باهم بگردیم،باهم پیشرفت کنیم💯🫂و کسی حسرت نخوره🫠خدایا یه حال خوب برای هممون❤️🇮🇷

عزیزممم🥲میفهمم چی میگی ولی من جات بودم راضیش میکردم ک بگه پارتنر داره و..

هرکاری کردم ولی نمیگه

میگه نمیشه الان تنها کسی که از طرف اون میدونه مامانشینا خالشه با دو تا از دوستای صمیمی دو تا دیگه دوست که نسبت صمیمی که حتی یکیشون بانو رو آوردن تو ویدیو ولی اون حتی منو معرفی نمیکنی

من وقت میخوام بگه آقا دوست دختر دارم ،خوب خوشم نمیاد یه دختر بیرون میبنیه عشوه میاد یا به زور میخوان شماره بگیرن اینا

حسودیم میشه

من به اون اعتماد دارم ولی خب

هرکاری کردم ولی نمیگه میگه نمیشه الان تنها کسی که از طرف اون میدونه مامانشینا خالشه با دو تا از دوست ...

حق داریا ولی مهم خانوادشه ک تورو بهشون معرفی کرده بقیه حاشیه ان..

اگه دلش با تو باشه هیچ کسی نمیتونه با ناز و عشوه دلشو ببره

خدایا کاری کن همه باهم بخندیم😉همه باهم بخریم🛒🛍️همه باهم بپوشیم👒🤍باهم بگردیم،باهم پیشرفت کنیم💯🫂و کسی حسرت نخوره🫠خدایا یه حال خوب برای هممون❤️🇮🇷

حق داریا ولی مهم خانوادشه ک تورو بهشون معرفی کرده بقیه حاشیه ان..اگه دلش با تو باشه هیچ کسی نمیتونه ...

چی بگم

اگر مشکلی نداری آیدی تلگرامتو بدم بهت چون یه سری واقعا نمیشه یه چیزایی رو به آشنا گفت ❤️