2777
2789
عنوان

دوست پسرم پنهانم میکنه

444 بازدید | 34 پست

من با یه آقای یوتوبری چندین ماه وارد رابطه شدم ، اخیرا خیلی محبوب شده و همه دوستش دارن . چند وقته میگم ما خیلی وقته باهمین شیش ماه رو داریم تموم میکنیم بیا بگو تو با منی .

من حسودیم میشه این همه دختر بهت پیام میدن ،من میدونم تو جواب نمیدی ولی من حسودیم میشه

بعد اینکه همه اینا رو توضیح دادم بازم میگه نیمخوام بگم رل دارم

نمیدونم از چی داره میترسه، دیگه واقعا دارم اذیت میشم

به خاطر این آقا ما از اول رابطمو کافه هم نرفتیم بیرون هم که میریم من از ماشین پیاده نمیشم

تنها جاهایی که باهم رفتیم پیش دوستای صمیمیش بودن و خونشون همین

من خیلی دوستش دارم و این رابطه برام با ارزشه اما منم دلم میخواد مثل دخترای دیگه با کاپلم عکس بزارم برم بیرون بگردیم

به نظرتون چی کار کنم که پنهانم نکنه

میترسم یکی دیگه جز منم باشه که نمیخواد اون بفهمه

ولی وقت فکر میکنم چون آنقدر بهش اعتماد دارم که میدونم این کارو نمیکنه

ولی خب دیگه چی کار کنم

نظری دارین که کمکم میکنه میشه بگین .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه خب پنهون میکنه تا محبوبیت رو از دست ندهطبیعیه

این همه آدم هستم که اعلام میکنن کل دوستاش هر چی رل زدن اعلام کردن .من نمیخوام نشونم بده وقت میخوام بگه که کاپل دارم

طبیعی نیست چرا پنهانت کنه؟

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

حق داره خب دوس نداره همه جا جار بزنه میخواد بیشتر با هم باشین بعد بگه ک ی وقت دو روز بعد جدا شدین وا ...

من یعنی حق ندارم یه کافه برم باهاش یه رستوران برم ،وقتی با این تو رابطم انگار تحت تعقیبم باید حواستم به همه چی باشه که دوستام نفهمن فامیلامون نفهمن تو استوریی رد ازش نزارم حواسم باشه وسایل تو خونشون جا نمونه که به وقت موقع ویدیو و یا چیزی کسی وسایل یه دختر رو نبینه

نمیخوام ته دلتو خالی کنم ولی پسرا اگه واقعا عاشق دختری باشن هیچ ابایی از معرفی دخترمورد علاقشون به بقیه ندارن🫤

بهایم خموشند وگویا بشر / دهان بسته بهتر که گویا به شر  

من یعنی حق ندارم یه کافه برم باهاش یه رستوران برم ،وقتی با این تو رابطم انگار تحت تعقیبم باید حواستم ...

اینارو ب خودش بگو ن ما
با حرف زدن حل کنید ببین دلیل اون واسه اینکارا چیه

همرو به اون گفتم یا میگه وایسا یا میگم نمیتونم یا میپیچونه

خب پس توام ی مدت دیگه تحمل کن بعد اگر ب جایی نرسید بگئو تکلیفمون روشن کن و ...
تروخدا بگو کدوم یوتیوبره ما ک تورو نمیششناسیم بخواین لو بری

خب پس توام ی مدت دیگه تحمل کن بعد اگر ب جایی نرسید بگئو تکلیفمون روشن کن و ...تروخدا بگو کدوم یوتیوب ...

عشقم من شیش ماه تحمل کردم کسی نفهمیده یعنی جز مامانم بابام داداشام و دختر خالم هیچ کس نمیدونه

نمیتونم بگم وگرنه خودم بیشتر دوست دارم 🥲 ❤️