2777
2789
عنوان

کسی اینجا داروی اعصاب میخوره😢

150 بازدید | 16 پست

من خیلی ناامیدم که تو ۳۳ سالگی مجبورم اینارو بخورم.نگید نخور که نمیتونم حملات پنیک دارم و اضطراب شدید و مداوم.یک ماهه دارو میخورم همش خوابم میاد دلم نمیخواد کارای خونه رو بکنم ناامیدم اصلا همش میگم بادوتا بچه کوچیک تو ۳۳رسالگی داروی اعصاب میخورم عاقبتم چی میشه عاقبت این بچه ها چی میشه😢کی مثل منه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من که از ۲۰ سالگی تا الان میخورم چی بگم

یا خواهرم از ۲۳ سالگی

آدم باید پی درمانش باشه خب

چیز خیلی بدی هم نیس

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

مادرم مصرف میکرد راست میگه بخاطر بچه ها هم که شده به خودت بیا من که خیلی داغون شدم.

انشالله آنقدر روزای خوبی رو پیش رو داشته باشی که آنقدر بخندی ندونی غم چیه.

طبق دستور پزشک بخور، بالاخره بعضی چیزا باید دارو مصرف بشه چاره چیه

شما چند سالته؟برای چی میخوری؟یعنی همیشه دیگه باید خورد؟

من الان ۲۹

مشکلم اضطراب و استرس شدید و وسواس

خب با دکتر فعلیم که الان زیر نظرشم قرار شد تا وقتی که درمانم تکنیل شده بخورم

قبلش زیر نظر دکترای خوبی نبودم برا همین درمانم طول کشید

بستگی به بیماری و شدتش داره

بعضی بیماریا همیشه باید بخورن

بعضیا یه طی یه دوره ای درمان میشن

من الان خیلی بهترم خداروشکر دکترم میگه ورزش کن فعال شو داذوهات رو کم میکنم خودم تنبلی میکنم

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

من الان ۲۹ مشکلم اضطراب و استرس شدید و وسواس خب با دکتر فعلیم که الان زیر نظرشم قرار شد تا وقتی که د ...

شما میتونی کاراتو بکنی؟من همش خوابم میاد اصلا دلم نمیخواد پاشم از جام.بدنم جون نداره

شما میتونی کاراتو بکنی؟من همش خوابم میاد اصلا دلم نمیخواد پاشم از جام.بدنم جون نداره

بنظرم چون اوایل درمانی و بدنت با قرصا مطابقت پیدا نکرده

شایدم هنوز داروهای مناسبت رو پیدا نکردی

منم تقریبا اوایل اینجوری بودم

حتما این رو با پزشکت در میون بزار بگو داروها رو جوری تنظیم کنه به مشکل نخوری

صبور باش تا درمانت به تثبیت برسه