2777
2789
عنوان

خانما روز خواستگاریتون یا اشنایی

127 بازدید | 9 پست

چطور بود؟ خانواده ها از قبل همو دیدین

دختر عموم چند وقته ی خانواده خیلی خوب به مامانش میگه واسه اشنایی بیایم خونتون و.. تا دیروز بازم همو میبینن پسره شهرمون نیست سرکاره ، خاله پسره و مادر پسره میگن میایم خونتون ما سه تا خواهر حالا ، زنعموم گفته بیاین ، رفتن امروز گفتن خیلی خیلی تعریف کردن و ازدواج به دلشون بوده ، مخصوصا خاله های پسره مامانه کمتر یکم حرف میزده

عکس پسرو نشون دادن ، عکس دختر عموم گرفتن

گفته پسرم این ماه خیلی مرخصی گرفته واسه عروسی احتمالا دیر تر بیاد ، حالا هروقت بیاد با خانواده میایم خواستگاری . دختر عموم خیلی گرفتس و تو خودش ک نکنه پسره پسند نکنه بگه ن😂🗿

من گفتم از اون جور پسرا نیست که بگه ن وقتی مامان و خالشو میفرسته برا تایید ، میگه خاله هاش بحث عقد و مهریه ام گفتن سربسته ، بعد چجور بگه ن!!😐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله یه جلسه مامان و خاله همسرم اومدن جلسه بعد همسرم

دیروزم مادر پسره و دو تا خاله هاش اومدن ، واسه اشنایی خیلی پسندیدن و تعریف کردن و.. گفتن هروقت پسرشون بیاد دیگه میان واسه خواستگاری