2777
2789
عنوان

مهاجرت به انگلیس راه حل بدیددد

59 بازدید | 6 پست

خالم اینا میخوان برن انگلیس بعد ماهم میتونیم باهاشون بریم یعنی واسه ما هم ویزا بگیرن و کلا همه چی ردیفه ولی تنها مشکلی که هست مامانم میگه من نمیام ایرانو دوست دارم و این بهونشه البته معلومه که این دلیلش نیست بخاطر حالا یه شخصی که فکر میکنه ما نمیدونیم میگه نه و اینا

یعنی با یکیه و فکر میکنه ما نمیدونیم و بخاطر اون مردک میگه من نمیام و ایرانو دوست دارم و هیچ جا خونه خود آدم نمیشه اینم درسته ولی دلیلش بخاطر همونه یاروعه بگید چجوری مامانم رو راضی کنیممم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا نفهمیدم چی گفتی

ببین ما میخوایم بریم لندن خالم هم چون داره میره میتونه کار ویزا و اینا رو راه بندازه ولی مامانم لج کرده میگه نمیام من ایرانو دوست دارم ولی بخاطر ایران نیست و بخاطر اینکه با یه یاروییه و فکر میکنه ما نمیدونیم بخاطر اون یارو میگه من نمیام

بهش بگوبگو میدونمیا اصلا بگو نیا خودم میرم،لج میکنه میاد

قبلا دوبار منو خواهرم غیر مستقیم به روش آوردیم ولی اصلا قبول نمیکنه میگه چرا چرت و پرتی میگید