2777
2789

بخاطر مشکلات اسپرم که جدیدا زیاد شده کم کم پسرا خیلی کمتر از دخترا میشن

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخاطر مشکلات اسپرم که جدیدا زیاد شده کم کم پسرا خیلی کمتر از دخترا میشن

💔😐این تحلیلا رو از کجا میارید

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...

💔😐این تحلیلا رو از کجا میارید

از علم عزیزم، اسپرم پسر سریع تر و دختر کم تحرک تره

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

🫤😂😂😂یه نگاه به تاپیک ها بندازی یکی درمیون تاپیک من شوهر میخوامه

بخاطر محیط مردسالار هست اگر ته همشو بگیرید میفهمید برای فرار از خانواده سمی هست، یا توهم عاشقی مرد نسبت به خودشون

🌌 I am a child of endless being, not of moments 🪐

بخاطر محیط مردسالار هست اگر ته همشو بگیرید میفهمید برای فرار از خانواده سمی هست، یا توهم عاشقی مرد ن ...

ازدواج یه نیاز طبیعی انسان

مرد به زن احتیاج داره و زن به مرد

عین دو درکنار هم با انس گرفتن کامل میشن

💙🥶

از علم عزیزم، اسپرم پسر سریع تر و دختر کم تحرک تره

والا امسال که بیشتر اطراف ما پسر بوده ، بعدم شما که سرت تو کار علمه باید بدونی هیچ تفاوتی بین حرکت اسپرم دختر و پسر وجود ندارع و اصن به صورت علمی ثابت نشده

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...