2777
2789
عنوان

یه جریانی رو میخوام بگید کی مقصره

191 بازدید | 15 پست

خوب فکر کنید و جواب بدید لطفا همسایمون خونش حیاط دار و شش ماه خونه نیست البته خونه پسراشه اون روز من بهش زنگ زدم ورزش خواستم که اگه ممکنه از حیاط خونش ب عنوان پارکینگ استفاده کنیم اونم خدا خیرش بده قبول کرد و در ازاش حتی پول نخواست ..... اون روز من ازش اجازه گرفتم که حیاطش رو بشوریم چون خونه جفتیش بنایی داشت و کلی شن ماسه واجر بود تو حیاط اول راضی نشد گفت شما چرا زحمت بکشید ب همون همسایه جفتی بگید من گفتم زشته خودمون تمیز میکنیم فقط اگه اجازه بدید از آب تو حیاط استفاده کنیم که گفت باشه نگو اون روز که شیر اصلی باز کردیم اونا آبگرمکن رو لوله هاشو نبسته بودن و کل خونه رو آب برداشته بود ماهم بی خبر فقط کلید حیاط داشتیم .....الان ی وجب آب رو قالی اومده بود بنظرتون چکار کنم ما مقصریم یا اون بیچارهها که خواستن ثواب کنم کباب شد

الان خودش میگه ما یادمون رفت بهتون بگیم ولی بهرحال خونش وسایلش خیس شدن باز خوبه خونه نیمه متروکه بوده تلویزیون تخت یخچال اینا نبودن شکر خدا .... من بیارم قالیاشو. بشورم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچکی مقصر نیست جمع و جورش کنید دیگه

چی جمع جور کنم هوا سرده بوی نم کل خونه رو گرفته بیچاره ها منم باردارم و نمیتونم کار زیادی بکنم اونم بیچاره پیرزنه

اره خونه روتمیزکن بشور جمع جورکن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

دیگه کلید بدم بهشون که ماشینمون نزاریم ؟ خودشون چیزی نگفتن

اون قالیامیپوسن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

نه دیگه انشالله چیزی نیست مگر خسارت جدی دیدن ؟ تا جایی که میتونین مرتب کنید مثلا قالی رو بلورین آفتا ...

نه میگم خدا رو شکر خونه نیمه متروکه بود ولی موکت و مبل اینا داشت کلیدها رو بنظرت پس بدم ماشین دیگه نزارم؟ آخه چیزی نگفتن

شما بارداری شوهرتو بگو

اون سرکاره و نمیتونه یه نظافتچی بیار

بالاخره خونه رو باید تمیز کنی خب

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

خب اگ کار مردنس ینی سخته شوهرت بره اگ نه خواهرت مادرت بگو بیان کمک اگ نیسن ی نیروی بگیز تموم

نمیدونم یه سال یا ۱۰ ساله یاشاید ۶۰ سال یا... دیگ اثری از من نیس. من همراه با همه درد ها رنج ها عذاب ها  حسرت ها آرزو ها  و کمی خوشی خاک شدم اثری از من نیس همه فراموشم کردن منی ک ناخواسته دنیا اومدم ب اجبار زندگی کردم و در انتظار مرگ نشستم ی جایی دیگ زورم ب زندگی نرسید تسلیم شدم دیدم ۳۰ سالم شد غمگین تر از این