2777
2789
عنوان

سر بچه هام از شوهرم کتک میخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 2427 بازدید | 119 پست
میترسی اگر نمیترسیدی میتونستی بزنی

بحث ترس نیست من تا دادگاه هم رفتم سر کتک

بحث اینه میگم بچه هام تو آرامش باشن که میبینم ادم نیستن

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا که خانوادت حامی نیستن .پس خودت دست به کار شو پسرت بچه ۹ ساله هست خیلی کوچیکه خوب و بدو نمیفهمه ...

بخدا نمیان میبینن چقدر اذیتم

حتی چوقولی میکنن

مثلا دیشب پسرم گفت به شوهرم که مامانی میره نی نی سایت از جیک وپوکمم سر درمیارن

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

چه مشکلاتی؟بگو شاید کمکت کنیم

تو تاپیکام هست

یکیش دست بزنشه

یکیش همین رفیقاشه

یکیش پول ندادن

محکومم به خونه موندن همیشه

خیلی زیادن خیلی

بحث ترس نیست من تا دادگاه هم رفتم سر کتکبحث اینه میگم بچه هام تو آرامش باشن که میبینم ادم نیستن

خب الان تو ارامش هستن؟ نه

پس حداقل جلو کتک خوردنتو بگیر

وگرنه زیر دست و پاش له میشی

با کسی ک علمش رو داره مثل روانشناس کودک صحبت کن

پسرتو بکشون سمت خودت شوهرتم ول کن

پسرت بزرگ میشه سر سامون ک گرفت خودتم طلاق میگیری

فقط دیگه اقدام به بارداری نکن

از اسم کاربریم سو استفاده نکن 🥺

خب الان تو ارامش هستن؟ نهپس حداقل جلو کتک خوردنتو بگیروگرنه زیر دست و پاش له میشیبا کسی ک علمش رو دا ...

بچه دیگه براچیمه هر روز دعا میکنم زودتر همینا بزرگ شن

اون موردم پول میخواد که من ندارم

حتی پول شارژم بهم نمیده

بخدا نمیان میبینن چقدر اذیتمحتی چوقولی میکننمثلا دیشب پسرم گفت به شوهرم که مامانی میره نی نی سایت از ...

باشه تربیتش کن آروم باش ببرش پارک .با هم کیک درست کنید حس امنیت نداره .میبینی چوقولی یاد گرفته چون تو هم به بابای اون میگی بیا ببین بچه چیکار کرده...گناه داره بزرگ میشه اونم یه دختر دیگه رو بدبخت میکنه نزار مثل باباش بشه .تو مادرشی هر چقدر هم نافرمان باشه بازم دوست داره

بچه دیگه براچیمه هر روز دعا میکنم زودتر همینا بزرگ شناون موردم پول میخواد که من ندارمحتی پول شارژم ب ...

به بچت محبت بکنی اونم رفتارش تغییر میکنه انتظار نداشته باش با یه روز دو روز اونم عوض شه

ولی چند ماه ک بگذره تاثیر داره

از اسم کاربریم سو استفاده نکن 🥺

باشه تربیتش کن آروم باش ببرش پارک .با هم کیک درست کنید حس امنیت نداره .میبینی چوقولی یاد گرفته چون ت ...

پارک اجازه ندارم

همون کیکم پول میخواد که نمیده

ببین ساید بقیه ی مشکلات باعث شدن نتونم بچه ها رو نوب تربیت کنم.حتی مدرسه بچه ها هم بزور یکی درمیون میزاره برم

از نقش قربانی بیا بیرون فکر نکن بدبخت شدی و هیچکس دوست نداره از بچه هات زده نشو .قدرت همیشه تو دست زن خونه هست .شاید قدرت فیزیکی نداشته باشی ولی قدرت ذهنت ۱۰ برابر مرد هست

به بچت محبت بکنی اونم رفتارش تغییر میکنه انتظار نداشته باش با یه روز دو روز اونم عوض شه ولی چند ماه ...

هیچ کی اندازه من با بچه ها خوب نیست قربون صدقشون نمیره

خب چیکار کنم بقدری بچه ها باهم دعوا میکنن و هم دیگه رو میزنن میگم الان یکیش کشته میشعو پسرمم تا زور ...

خودت مهم تری ولشون کن درس نخونن وقتی نمرشون کم شد به پدرشون بگو حرف گوش نمیدن

این دنیا کسانی را رها کرد که بیشتر از شما عاشقش بودند🍂

از نقش قربانی بیا بیرون فکر نکن بدبخت شدی و هیچکس دوست نداره از بچه هات زده نشو .قدرت همیشه تو دست ز ...

ولی اختیار هیچی دست من نیست.

بجز نظافت وظرف شستن و پختن وجمع کردن اختیاری تو این خونه ندارم

حتی انتخاب لباس های خودم

خودت مهم تری ولشون کن درس نخونن وقتی نمرشون کم شد به پدرشون بگو حرف گوش نمیدن

پس زجر کسیدن تحمل شوهرم برا چیه که اینا درس بخونن

خب اگه نخونن دیگه چرا شوهرمو تحمل کنم