2777
2789
عنوان

سر بچه هام از شوهرم کتک میخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 2427 بازدید | 119 پست
همیشه همسرت مگه خونست؟بچه ها تو خودت تربیت کن،کاری کن ازت حساب ببرن،شوهر منم پشتم نیست برای همین خود ...

اینم بحثش جداست

ببین مثلا همین حرفای عادیش اینه گوه خوری نکن

زر مفت نزن .خفه شو.جلو بچه هاومن هم حق هیچ گونه قهر کردنی ندارم

بچه ها میبینن وروسون بی شک تاثیر میزاره

بالاترم گفتم شوهرم مشکلات زیادی باهاش دارم

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

اینم بحثش جداست ببین مثلا همین حرفای عادیش اینه گوه خوری نکنزر مفت نزن .خفه شو.جلو بچه هاومن هم حق ه ...

عزیزم اگه شرایط جدا شدن داری جدا شو،هم رو الان بچه ها تاثیر میذاره هم آیندشون،اگه نداری شرایط و کنترل کن در اصل خودتو فدا کن به حرفهاش گوش کن میدونی چی ناراحتش میکنه اون کار و نکن و بچه هارم وقتی پدرشون نیست تحت سلطه خودت بگیر مطمئنا مشکل از شما نیست مشکل از بی کسی ماست از بی پناهی ما

خداجانم دلم به بودنت گرمه💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اگه شرایط جدا شدن داری جدا شو،هم رو الان بچه ها تاثیر میذاره هم آیندشون،اگه نداری شرایط و کنت ...

بببن بحث عصبانیت نیست اینایی که گفتم حرفای عادیشن

مثلا با کلمه خر یا سگ صدام میزنه

وگرنه کی در برابر این همه تحقیر سکوت میکنه هیچ کس

ولی من موندم وسکوت کردم بخاطر بچه هام که اینم از بچه هام

حمایت چی خواهر همون که خودت گفتی درسته ما بی کسیم

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

خدا صبرت بده عزیزم

بعضی وقتا از صبر زیادم پیش خدا گله میکنم

انشاله خدا به گلایه هام گوش بده ولی عمل نکنه😔

خب چیکار کنم بقدری بچه ها باهم دعوا میکنن و هم دیگه رو میزنن میگم الان یکیش کشته میشعو پسرمم تا زور ...

تقصیر اون شوهر بی غیرتت هست عزیزم

اگه زن و شوهر،احترام هم رو نگه دارن و پشت هم باشن

بچه ها هم احترام والدین رو نگه میدارند

در غیر این صورت،والدین رو آدم حساب نمیکنن

نگران نباش،یه روزی ... همین پسر .... پدرش رو هم میزنه

پدر و مادر ،توی تنبیه و تشویق بچه ها

باید پشت هم باشن

تقصیر اون شوهر بی غیرتت هست عزیزماگه زن و شوهر،احترام هم رو نگه دارن و پشت هم باشنبچه ها هم احترام و ...

دقیقا با حرفت موافقم

تصمیم گرفتم به هیچ عنوان دیگه پیش شوهرم از بچه ها گلایه نکنم

دقیقا با حرفت موافقمتصمیم گرفتم به هیچ عنوان دیگه پیش شوهرم از بچه ها گلایه نکنم

حتی تو مشق هم خودت رو اذیت نکن

برای بچه ای که قدرشناس نیست

بزار ۴ بار ،ننویسه و نخونه

دفعه پنجم ، مدرسه والدین رو میخواد

اونوقت به شوهرت بگو، خودش. بره و دسته گلش رو تحویل بگیره

حتی تو مشق هم خودت رو اذیت نکنبرای بچه ای که قدرشناس نیستبزار ۴ بار ،ننویسه و نخونهدفعه پنجم ، مدرسه ...

مشکلم اینه معلمش عوضیه و مشق وتملیف درستی نمیده

برو طلاق بگیر

بارها رفتم نشد

حمایت که نمیشم مانع هم میشن

ایدالله حل میشه عزیزم

انشالله امیدم به خداست

❤️