2777
2789

نظر من اینه زن نباید شغل سنگین داشته باشه باید لطافت داشته باشه ولی خب تو کشور ما نمیشه با این وضعیت اقتصاد

منظورم اینه به خودش برسه و آقایی براش همه چیزو مهیا کنه 🎀

مامان آریان 💕 کورد✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از نظر من صمیمیت بیش از حد بین خواهرزن و شوهر درست نیست، نمیگم با طرف دشمن باش، ولی اینایی که توو اینستا میبینم خواهرزنه و شوهره از خواهر و برادر هم صمیمی تر هستن یعنی حالمو بهم میزنه

هرچقد میخواین بگین ذهنم سمی هست ولی من میگم توو هر رابطه ای یه سری مرز ها باید وجود داشته باشه

تمام

به بلندای تاریخ زن جنگید تا بالاخره بتوته ددس بخونه و کار کنه..اگر لازم شد از پس خودش بربیاد

من معتقدم زن به طور کلی نباید کار کنه چون جامعه کاری هنوز اونو به شکل زن می بینه و هم محیط مردسالاره و هم خیلی از محیط ها شرایط رو برای زن جنسی می کنند....

از نظر من پسر باید زنشو اولویت قرار بده واصن دوس ندارم حرف گوش کن خانوادش باشه بتونه به راحتی قیدخان ...

احترام مهمه چون مردی که به خانواده اش احترام نداره به زنش هم نمیذاره ولی خب همیشه که خانواده درست نمیگن خلاصه باید پشت خانمش باشه 🎀

مامان آریان 💕 کورد✨

نظر من اینه غالب افرادی که اینجا میان فاز فمنیستی و شکایت از تعداد سکه مهریه و گند بودن مرد ها میکنن ...

۴۰۰ تا سکه مهریه م هست ۱۶ ساله متاهلم

فمنیست هستم

مردها آدم هستن نمیشه یه خصلت رو به همشون تعمیم داد

مهریه واقعا راهگشای مشکلات حقوقی زنان نیست

باید قوانین خانواده ازدواج و ارث اصلاح بشه