2777
2789

مدل گوشیم a32 هست همچیش ب جز دوربینش خوبه

فقط دوربینش خوب نیست و راضی نیستم

شرایط مالی مون هم متوسطه نه خیلی پولدار نه خیلی بی پول

حالا به نظرتون به خاطر گوشی چیزی حدود ۱۰۰ تومن هزینه کنم یا نه؟

خیلی دلم میخواد بخرم از طرفی هم این پول ، برا ما پولی نیست ک بگم پول خورد حساب میشه

نمیدونم منظورمو متوجه میشید یا نه آخه چجوری بگم🥲

دختری از دیار اصفهان♡معمولا تو تاپیک های مهم شرکت نمیکنم ک یه موقع راهنمایی اشتباه نکنم..🫶🏻

نه

من پارسال ۶۰ تومن دادم گوشی پشیمون شدم دو سه ماه بعد فروختم کلی هم ضرر کردم

چو خدا بود پناهت،به دلت غصه نیاید'🌱.درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم❌️🙏🏻#یه_مینیمالیست با شلوار گل گلی🤣🎀✨️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین دوست عزیز من کسی هستم که عاشق گوشیم حتی خریت کردم بخاطر گوشی طلافروختم.ولییییی الان میگم هیچ وقت حاضرنیستم۱۰۰ بدم برای گوشی به نظرم اگه گوشی خوب میخوای که برای چندسال کارکنه نصفشو بده گوشی بقیشو پس انداز کن

خب چرا یه چیز میان رده تر انتخاب نمیکنی؟والا من باشم الان ۱۰۰ تومن خرج گوشی نمیکنم . اگر با دوربین ک ...

میخوام دوربینش خوب باشه

برا عکس ها خودم فقط

دختری از دیار اصفهان♡معمولا تو تاپیک های مهم شرکت نمیکنم ک یه موقع راهنمایی اشتباه نکنم..🫶🏻

نه من پارسال ۶۰ تومن دادم گوشی پشیمون شدم دو سه ماه بعد فروختم کلی هم ضرر کردم

عهه

واقعا موندم

ببین دوست عزیز من کسی هستم که عاشق گوشیم حتی خریت کردم بخاطر گوشی طلافروختم.ولییییی الان میگم هیچ وق ...

منم خیلی عشق گوشی دارم

پول از خودم نیست ک از بابامه

برا پس انداز و اینا دست خود بابامه

ببین سری a خصوصا 56 اینا خیلی خوبن دوربینش اینا .الکی ۱۰۰ تومن هزینه نکن تو این اوضاع

چی بگم

A دیگه نمیخوام

اگه هم نخوام ۱۰۰ هزینه کنم احتمالا شیائومی بگیرم

ببین سری a خصوصا 56 اینا خیلی خوبن دوربینش اینا .الکی ۱۰۰ تومن هزینه نکن تو این اوضاع

چی بگم

A دیگه نمیخوام

اگه هم نخوام ۱۰۰ هزینه کنم احتمالا شیائومی بگیرم