2777
2789
عنوان

من تو واحد مسکونی سالن زدم🥲😭

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 26 پست
از ملک مسکونی استفاده تجاری میکنی فکر کنم مشکل قانونی داره.حقیقتش من اکه تو ساختمونمون اینکارو بکنن ...

ملک کلا دست خودمه همسایه ندارم

جواز میدن برا سالن

کاربری دست مهسا و الهه است🌿🫶🏻برای حس شیشم درخواست دوستی ندید جواب نمیدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ملک کلا دست خودمه همسایه ندارم جواز میدن برا سالن

خب پس مبارکه.

خودت هم مراقب باش چون تنهایی

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

پیج بزن تولید محتوا کنیه بچه گربه به سرپرستی بگیر بذارش بشه نماد سالنتباهاش تولید محتوا کن، هم دعات ...

واقعا؟ 1

کاربری دست مهسا و الهه است🌿🫶🏻برای حس شیشم درخواست دوستی ندید جواب نمیدم

بیا من میگم طرفدار دارم کسی باورش نمیشه ✨️😂 (شوخی)

ولی جدی هر بار کامنتاتو میبینم پاره میشم🤧🤣🤣

فقط اونایی ک توضیح دادن برات🚬🗿😂

[یادم میمونه چرا شروع کردم ..✨️🫧]

از ملک مسکونی استفاده تجاری میکنی فکر کنم مشکل قانونی داره.حقیقتش من اکه تو ساختمونمون اینکارو بکنن ...

ی ساختمونایی کلا همینه یا سالن هستن یا شرکت کلا کسی توش زندگی نمیکنه بیشتر کاریه کاریم ندارن بهشون

ی ساختمونایی کلا همینه یا سالن هستن یا شرکت کلا کسی توش زندگی نمیکنه بیشتر کاریه کاریم ندارن بهشون

خب منم گفتم مسکونی اگه باشه

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

واقعا؟ 1

ببین تولید محتوا صد درصد برات لازمه چون باید خودتو معرفی کنی، نمونه کار بذاری، مردم صدات رو بشنون محیط رو ببینن اول

وگرنه هیچ کس اعتماد نمیکنه یه کاره بره خونه غریبه

گربه هم پربازدیدترین و نازترینه، اگه میتونی مراقبش باشی و از پسش برمیای به سرپرستی بگیر

اگه میترسی یا هزینه و فضاش رو نداری که هیچی

ولی اگه شرایطش رو داری بتونی یه اخلاقش رو بولد کنی و باهاش تولید محتوا کنی عالی میشه

مثلا اون گربه که اسمش مجیده صرفا چون اعصاب نداره و همش میره دم پنجره همسایه و کتکش میزنه معروف شده.

صاحب اون پیج کسب و کار خاصی نداره، کارش حمایت از حیووناست ولی بازم فقط بخاطر مجید تونست بترکونه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.