2777
2789
عنوان

من تو واحد مسکونی سالن زدم🥲😭

247 بازدید | 26 پست

کلی هزینه تعمیر کردم ملک خودم بودش

تو کوچه اصلیه

بنر دم در زدم ولی پشیمون شدم کاش ی مغازه میزدم مشتری گذری بیاد😭

کاربری دست مهسا و الهه است🌿🫶🏻برای حس شیشم درخواست دوستی ندید جواب نمیدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سالن فوتبال؟

آرایشگاه

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

پیج بزن تولید محتوا کن

یه بچه گربه به سرپرستی بگیر بذارش بشه نماد سالنت

باهاش تولید محتوا کن، هم دعات میکنه و کارت میگیره هم چون گربه خیلییییی طرفدار زود تو اینستا معروف میشی

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

از ملک مسکونی استفاده تجاری میکنی فکر کنم مشکل قانونی داره.

حقیقتش من اکه تو ساختمونمون اینکارو بکنن حتما اعتراض میکنم فقط بخاطر رفت و آمدایی که مشخص نیست کی میاد کی میره

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.