2777
2789
عنوان

خونه مادر شوهر میام حرص میخورم

243 بازدید | 27 پست

ساختمانشون سه طبقس تو هر طبقه یکی از عروساش میشینن ما فقط جای دیگه میشینیم هفته ای یک بار میام خونشون میگه همسایمون میگه اون یکی بچه هات شام نمیان اینا فقط میان یا مثلا به بچم میگه به شوخی از تو نوه در نمیاد اون یکی نوه هام میان کارامو میکنن الان سر شام شام کم خوردم کمی سبزی میخوردم گف به شوهرم سبزی روبکش جلوت بخور منم نخوردم دیگ

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بدتر از مادرشوهر من نیست هربار بهش میگم چرا توهین بی احترامی کردی میگه من همینم ک هستم تغییرم نمیکنم تو بدت میاد یکی بت توهین کنه نرو خونش یا مثلا میگه چرا من نمیام خونت اما تو هی میای

مادرشوهر منم هر بار سز سفره یه چیزی میگفت مثلا میگفت تو هم مثل من درست میکنی این غذارو؟ چرا پسرم لاغر شده؟

یع بار زدم چند تا بشقاب رو شکوندم یه لگدم به ظرف غذا زدم بلند شدم رفتم بعدش دعوا و قهر داشتیم ولی آدم شد

حالا نه که بقیه که میرن خونه مادرشوهرشون روحشون تازه میشه !!😂😂

مادرشوهر من میرفتم خونش میگفت وای چقد چاقی پسر من از زن چاق متنفره چقد تو غذا میخوری پسرم ورشکست شده انقد میریزه تو شکم تو