2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیش مادرت می مونی؟شوهرش باهات خوبه؟

آره

خیلی خوبه بهش میگم بابا هیچکس متوجه نمیشه بابای خودم نیست هر جا میره منو دختر خودش معرفی میکنه حتی بیشتر از مامانم هوای منو داره البته اینم بگم خودش زیر دست نامادری بزرگ شده

یه نظر من والدینی که میخوات طلاق بگیرن باید اجازه بدن که بچه شونو یه نفر دیگه به فرزندی قبول کنه

چرا همچین دیدگاهی داری؟

به زن ستیزی حساسیت دارم پس اگه زن ستیزی، انرژیتو ذخیره کن، ریپلای نده و افکارتو جایی ببر که شنیده میشن، نه اینجا

آره خیلی خوبه بهش میگم بابا هیچکس متوجه نمیشه بابای خودم نیست هر جا میره منو دختر خودش معرفی میکنه ح ...

خداروشکر واقعا

دختر یکی از نزدیکان ناپدری داره

رفتارن جلو بقبه عالیه باهاش اما دختره تعریف کرده ک منت پولایی ک خرجش میکنه رو سرش میزاره میگه تو دعوا با مامانم بهش گفته وعده غذاهایی ک دخترت خورده رو تاحالا حساب کردی

حالا همونم مرده ی دختر داره زنه ک مادر این یکی دخترس بارها ب باباهه گفته دخترت خراب میشه و کرم داره و دختره خودت نیست و این ح فا

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بخاطر شوهرم کنار گذاشتم یک ماهه

چرا؟

اشتباه نکن

ببخشید ی سر ب تاپیکاتم زدم ارزش نداره بزاری کنار

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

خداروشکر واقعادختر یکی از نزدیکان ناپدری دارهرفتارن جلو بقبه عالیه باهاش اما دختره تعریف کرده ک منت ...

بابای منم خودش یه دختر دیگه داره که همسن منه ولی دوست نداشت پیش ما زندگی کنه یکسال اومد بعدش رفت ولی اونم دختر خوبی بود و مهربون

بچه هات دختر هستند یا پسر چیزی میدونند ک میخاید جدا بشی ؟الان پیش پدرشون هستند یا خودت؟

پسرن جفتشون.

فعلا جدا نشدیم کامل ولی در شرفشیم.فعلا همه باهمیم

ولی نمیدونم قراره پیش کی بمونن.اگه بدع بمن ک میان پیش من