2777
2789
عنوان

بنظرتون این لباس و بدم به کسی

248 بازدید | 12 پست

این لباس نو هست اما انرژی خوبی نمیگیرم ازش چون قبلاً تو یه تایمی پوشیدم و پیش آدمی رفتم که دلم نمیخواد هیچوقت فکر کنم بهش ،این لباس یاد آور گذشته هست و انرژی خوبی ندارم نسبت بهش تنفر دارم

اما چون نو هست و خوبه میخاستم بدم به کسی بنظرتون کارم اشتباهه؟؟

اون شخص از انرژی و روزای بد من میگیره ؟؟؟

هر که شود صید عِشق کی شود او صید مَرگ💚۱۷خرداد ۱۴۰۳ امضام و عوض کردم ✨یه دغدغه خیلی سنگینی تو سرمه امیدوارم درست بشه💞میشه برام دعا کنین؟اسمم ملیکاست🤍 موسیقی و تآتر کار میکنم سوالی داشتین در این باره جواب میدم😍✨

نه بابا انرژی چیهبدش من

خخ فداتبشم برا تو

هر که شود صید عِشق کی شود او صید مَرگ💚۱۷خرداد ۱۴۰۳ امضام و عوض کردم ✨یه دغدغه خیلی سنگینی تو سرمه امیدوارم درست بشه💞میشه برام دعا کنین؟اسمم ملیکاست🤍 موسیقی و تآتر کار میکنم سوالی داشتین در این باره جواب میدم😍✨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا منم پیش اومده ردش کن بره

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷

معلومه که نه

واسه ی تو حس بد داره

کاربری دست دونفر. اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

منم یه لباس مجلسی دارم که پارچه اش فوق العاده خاص و شیک و نازه و سنگدوزی هست ما برام کوچیک شده نمیدونم باهاش چیکار کنم به نظرتون اگه بدم به خیاط میتونه گیپورش رو دربیاره و باهاش کت مجلسی درست کنم؟

منم یه لباس مجلسی دارم که پارچه اش فوق العاده خاص و شیک و نازه و سنگدوزی هست ما برام کوچیک شده نمیدو ...

ببر خیاط شاید گف از پارچش پیدا کن بیار برات گشادش کرد، خیاط ماهر میدونه چیکار باید بکنه