2777
2789

داداشم تازگی کارش پیشرفت کرده شکر خدا از یه مرحله سخت گذشتن و ماشین جدید گرفته

منم ذوق کردم براش طبیعتا و با داداشم حرف می زدیم گفتم قبلی رو نفروشه بذاره برای خانمش اونم گفت این که رانندگی بلد نیست گفتم علاقه داره خودش می گفت

از اون ور ما همین اول زندگی افتادیم تو بدهکاری

خیلی چنگی به دل نمی زنه شرایطمون ولی نذاشتیم کسی بفهمه ها

شوهرم بعد تلفن من خیلی ناراحت شد یعنی من اینطوری حس کردم

بعد داشتیم حرف می زدیم رفتم باهاش شوخی بکنم یکم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره معمولاً داماد ها به برادر زن حسادت میکنن.

ولی باز شوهر شما انگار خودشو دست پایین گرفته.

بهش اعتماد به نفس بده و بگو از انتخابش راضی هستی

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

مردا توی مسائل مالی بشدت به همدیگه حسودی میکنن و حسادتشون از زنها ویرانگرتره

به نظرت حسودی کرده

یا صرفا ناراحته بابت شرایطمون

من اخه رفتاری نکردم فکر کنه به زن داداشم غبطه می خورم

گفت یه سوال بپرسم بی تعارف و رک بگوفکر می کنی داداشت از من با عرضه ترهگفتم آخه چه ربطی دارهچرا باید ...

عزیزم حسادت نیس صرفا میخاد دیدگاهشو از نظر زنش ببینه چون به داداشت گفتی یه ماشینم برا زنش نگه داره ولی ایشون نتونسته به اون جایگاه برسه که یه ماشینم برا همسرش کنار بزاره

اینم بگم بابای من و بابای خودش خیلی با خبر نیستنمن یکم از طلاهای مجردیم هم فروختم

اشتباه کردی.

دیگه اینکارو نکن

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

به نظرت حسودی کردهیا صرفا ناراحته بابت شرایطمون من اخه رفتاری نکردم فکر کنه به زن داداشم غبطه می خور ...

بنظرم بهش حس قدرت بده و ازش قدردانی کن. منم شوهر خواهرشوهرم ب زنش طلا هدیه داد دیدم شوهرم ب من نگاه کرد ب حالت ناراحتی. منم کلی تبریک گفتم و کاملن عادی خودمون نشون دادم که بفهمه اهل حسادت سر این مسایل نیستم و قدر شوهرمو میدونم.

اونجوری باید ماشین رو می فروختیم بی وسیله نمیشد گذروند

چی بگم؟

امیدوارم بعداً پشیمون نشی.

بنظرم بهش حس قدرت بده و ازش قدردانی کن. منم شوهر خواهرشوهرم ب زنش طلا هدیه داد دیدم شوهرم ب من نگاه ...

کلی باهاش حرف زدم

حس کردم اثری نداشت اب تو هاونگ کوبیدن بود