2777
2789
عنوان

ارزوها

59 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها

حالم خیلی بده از اون وقتاست که دلم گرفته و فقط میخوام زار بزنم ،شابد از این حرفی که بزنم خوشتون نباد یا درک نکنید

کابوس هر شبم اینه که کنکور قبول نشم واز دوستام بیشتر ازاین عقب بمونم من امسال یعنی ۴۰۴ فارغ شدم یکی از دوستام چون حافظ بود بدون کنکور فرهنگیان رفت یکی دیگه هم از طریق کنکور فرهنگیان قبول شد که مادرش پارتی داشت حالا اینکه از پارتی مادرش استفاده کرد نمیدونم ولی نه حجاب درستب داشت نه اعتقاداتش به معلم میخورد قبلا معلما حرمت داشتن الان میدیدم اینستاش پر عکس بی حجاب و مونده بودم موقع گزینش بهش گیر ندادن؟ خلاصه یه دوست دیگمم فرهنگیان قبول شد مادر همه دوستام همکار مامانم هستن و فرهنگین هم مامان خودم هم مامان دوستام ، هرشب کابوس میبینم از درسام افتادم یا رفتم سرجلسه کنکور دیر رسیدم خیلی میترسم قبول نشم رشته مورد علاقم مامایی و بعد از اون دبیری اما مامایی خیلی بیشتر ، مامانم ازم ناراحت اینو از توی چشماش میتونم بخونم ، مشکلی که هست اینه داداش من یه جیز خوب قبول شد و چون هدفش نبود نرفت یعنی فیزیو قبول شد به اون سختی با رتبه ۲۰۰۰چون علاقش دندون بود گفت نزدیک به رتبه مورد نظزم اما موند سال های سال موند پشت کنوور قضیه تاثیر معدل اومد دخترخالمم که همسنش بود فوت کرد هردو میخواستن دندون پزشکی قبول بشن و سال به سال همجی باخت الان من بجه دومم و بیشتر عداب میکشم بیشتر میترسم چون میبینم کمر پدر مادرم خم شده نمیخوام نفر دومی باشم که قبولیش نمیتونن ببینن ، یه بار مامانم گفت من حق ندارم بیینم یکیتون دانشگاا قبول شد؟ جگرم سوخت و کل روز قایمکی گریه کردم

اتیش میگیرم از اینکه نتونستم قبول بشم چون یه سندرم دارم که بخاطر استرس درسا گرفتم از بجگی و کسی تشهیص نداد و تا الان هرروز علنئمش بد میشه در حدی که خوابگاه رفتن برام غیر ممکن پارسال درگیر این مشکلم شدم و میدوسنتم حتی قبولم بشم نمیتونم شهردیگه برم

سرتون درد نیارم این ترسی که هروز که بیدار میشم توذهنم پتاسفانه پایم ضعیف یه دور از مهر شروع کردم به خوندن ولی مشاورم بد بود و ول شد درس خوندنم من موندم و ایسنتا و چنلای یوتیوب دنبال مشاور با قیمتای نجومی وتا الان تونستم بگیرم اصلا میگم میشه؟ دل خانوادم شاد کنم نکنه منم بشم نفر دومی نکنه بشم درد دومی ، دلم برا مامانم میسوزه که غصمو میخوره 🥲نمیدونم کسی هست مثل من باشه؟ حتما هست

الان استوری دوستام که میبینم حس میکنم عقب موندم خیلی زیاد و میترسم که انگشت نما بشم😟اگر ممکنه بیاید حرف بزنیم خواهرانه

خواهری ندارم که درد ودل کنم باهاش چه درمورد بیماریم چه کنکورم ، حرف دلم نمیتونم به مامانم بزنم اون همحوره غصه داره من باید غم خوارش باشم نکه بشم درد روی دلش💔

برادرم بهترین مدرسه شهرمون درس میخوند و همه نمراتش عالی بود اینقدری که هروقت خانوادم میرفتن مدرسه جز نقل ونبات از دهن مدیر ومعاون در نمی یومد من اون موقع ۵سالم بود یا ۶سال ، چشم زخم روی قضیه داداشم خیلی تاثیر داشت کل فامیل حسادت میکردن دخترخاله مامانم رقیبش بود هی مامانش به داداشم میگفت پزشکی بیار روت حساب کردم فلان ولی همون ادم پشتمون مطمئنا حرف میزنه چه اون موقع چه الان ، داداشم کار اشتباهی نکرد از نظرش مثل خیلیای دیگه مای هدفش موند ولی نمیدوسنت سالای بعد چی میشه💔اگر همون فیزیو رفته بود الان خیلی پولدار بود این باخت بزرگی بود برای خانوادم ، داداشم لج کرده بود فقط دندون خصوصا وقتی فیزیو اورد گفت توانایی دارم خودم برسونم وقتی ۲۰۰۰اوردم غافل از اینکه ممکنه سال بعد سنجش هر قانونی چرتی بزاره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان