2777
2789
عنوان

شوهرم معتاده وبیکار

| مشاهده متن کامل بحث + 2150 بازدید | 120 پست
بنظرم بردار برو یه شهر دیگه یه وکیل بگیر بفرست دنبال کارای طلاق که اصلا نخوای باهاش رو در رو بشی عزی ...

چیو بردارم وقتی همش توخونه س وحواسش هست چیزی کم نشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیو بردارم وقتی همش توخونه س وحواسش هست چیزی کم نشه

منظورم اینه دخترتو بردار برید به جایی دیگه

خیلی آدم شریه ؟

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💍👩❤️👨متاهل 👩❤️👨💍❤️ Vali hal man bâ to khob Misha!❤️ تیکر بارداری نیست

منظورم اینه دخترتو بردار برید به جایی دیگه خیلی آدم شریه ؟

از آدم معتاده روانی وخودخواه که پسره اون پدره همه چی برمیاد

منو میزنه بعد گوشیمو مثلا میبره میگه جرعت داری حرف بزن یا تهدیدم میکنه ماشینتو میشکنم ابزار کارمو بارها خراب کرده جهازمو شکونده دخترمو زده

اگه بدونید چقدر خدا بهم زیبایی طبیعی داده ومن حرومه این بیریخت کردم چیکار میکنید بخدا زبون زد همه اط ...

درست میشه نگراننباش قوی باش

ترسو بزار کنار تا از پسش بربیای

عددی نیس معتاد پیزوری

پیاماشم مدرک بزار بزار رو پروندش

پدر مادرت برادری عمویی کسیو داری کمکت کنه؟

از آدم معتاده روانی وخودخواه که پسره اون پدره همه چی برمیاد منو میزنه بعد گوشیمو مثلا میبره میگه جرع ...

وایی

خانواده ات چی اونا حمایت میکنن ؟

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💍👩❤️👨متاهل 👩❤️👨💍❤️ Vali hal man bâ to khob Misha!❤️ تیکر بارداری نیست

پدرش شنیدم به شدت ظالم بوده وبچه هاشو شکنجه میداده آخونده وبین مردم محبوب بود ولی توخونه یه ساواکی ب ...

وا به دختر خودش تجاوز کرده😐😐😐🤦🏼🤦🏼🤦🏼🤦🏼

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

درست میشه نگراننباش قوی باش ترسو بزار کنار تا از پسش بربیایعددی نیس معتاد پیزوری پیاماشم مدرک بزار ب ...

برادرم هست ولی من از اون تایمی که قراره اقدام کنم شکایت کنم تادخترم بیاد پیشم میترسم معلوم نیس تواون تایم چه بلایی ممکنه سرش بیاره منکه نمیتونم بچه رو ازش ببرم قبلنا بردم اومد ازم گرفتش باجنگ ودعوا

از آدم معتاده روانی وخودخواه که پسره اون پدره همه چی برمیاد منو میزنه بعد گوشیمو مثلا میبره میگه جرع ...

با وکیل صحبت کن راهنمایی ت کنه...متاسفانه پسرا اکثرا به پدرشون میرن...لطفا خودت نجات بده

وایی خانواده ات چی اونا حمایت میکنن ؟

میدونی چیه چون خودم خواستم وبخاطرش توروشون ایستادم واونهمه خواستگارو رد کردم وچسبیدم به این زیاد حمایتی نمیکنن که حق هم دارن