2777
2789
عنوان

تو این شرایط میخوام طلا بفروشم

194 بازدید | 21 پست

یکم ناراحتم به مادرشوهرم بدهی داریم۱۰۰تومن پولشو میخواد خیلی عذیت میکنه با شوهرم بحثش شده ماهم بیشتر از۲۰تومن نداشتیم که بدیم بهش

النگوم حدود ۱۵۰میره یعنی حدود ۷۰تومن میمونه برا خودمون که باز طلا میخریم ولی ازینکه مردم همش تو پیشرفتن ما پسرفت ناراحتم البته میدونم ناراحتیم منطقی نیست ولی الان یکم دلم گرفت

جوان میتواند و نمیداند پیر میداند و نمیتواند✨️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راستی بگم بدهیمونم سر چیه

ما با مادرشوهرم اینا دوطبقه خونه خریدیم هرکس یه طبقه بعد خونه رو دادیم دوتاشم اجاره تا پولمون تکمیل بشه سال بعدش مستاجر مادرشوهرم خواست دربیاد بازار خوابیده بود مستاحر پیدا نشد اون مستاجر رفت شکایت کرد همسرم تا حدی تونست پولشو بده بقیش ام مهلت خواست حدود۲۰۰تومن بود درخواست وام داد همسرم تا وام واریز بشه دادگاهی شدن۲۰تومن جریمه بخاطر دیر کرد باید میدادیم همسرم هرطور شده اون پولو جور کرد داد الان یه مستاجر پیدا شده

۱۲۰تومن پول پیش داده۲۰تومنشو دادیم پدرشوهرم ۱۰۰تومنشو همسرم برداشت گفت بدهی دارم مادرشوهرمم میگه باید بدینش من میخوام طلا بگیرم ماهم فعلا۲۰من دادیم مونده۸۰

اسی فک نمی کنی کارتون اشتباهه😮وای وای من جای مادر شوهرت بودم اینو میفهمدم پولم میگرفتم قطع رابطه می ...

لطفا کامل بخون بعد قضاوت کن

راستی اینم بگم چندسال پیش حدودا۶سال

سه سال پشت هم همسر من هزینه پول پیش مستاحری پدرمادرشو میداده با اینکه پررشوهرم خیلی جوونن الان همسرم ازین بابت ناراحته که خوبیهاش رو خانوادش نادیده گرفتن و سر۱۰۰تومن دارن عذیتش میکنن