2777
2789

دو روز پیش خونه مادربزرگم برا بار اول یکم خوردم ، خالم درست کرده بود

خیلییی خوشم اومد

دلم میخواد درست کنم برا فردا نهار

ولی حداقل ۵۰۰تومن هزینه بر میداره

قارچ، پاستا، خامه ، شیر ، پنیر پیتزا ، پودر سیر ، آویشن

کوفتم میشه عذاب وجدان میگیرم

باید از بابام پول بگیرم کفش بخرم

دیگه روم نمیشه برا این چیزا خرج بندازم 🥲

اگه خدا بخواد میشه 😍😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باز خوبه یکبار خوردی نوش جان من تا حالا نخوردم و احساس میکردم طعم جالبی نداشته باشه

بنطر من خوشمزه بود

بازم ذائقه ایه

اگه طعم شیر و خامه دوست داری بخور

اگه خدا بخواد میشه 😍😘
بنطر من خوشمزه بود بازم ذائقه ایه اگه طعم شیر و خامه دوست داری بخور

عزیزم اگه با خالت راحتی بگو خاله لطفا اینبار پاستا الفردو درست کردنی یکمم برا من کنار بزار بیام بخورم . اگرم راحت نیستی که هیچ

قربونت برم من چاره ای نیست خواهر

منم یه وقتایی قید یسری چیزا رو میزنم ، میدونم اینکه از بابام بخوام بهش فشار میاره ...

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...

نه والا نیستن

عزیزم نمی تونی پنجاه تومن صد تومن از بابات پول بگیری پس انداز کنی؟؟ بعد که پونصد شد ( یا در حد قیمتی که رستورانا میفروشن جمع کردی) بری وسایلو بخری یا اماده از بیرون بخری بخوری

عزیزم نمی تونی پنجاه تومن صد تومن از بابات پول بگیری پس انداز کنی؟؟ بعد که پونصد شد ( یا در حد قیمتی ...

چرا شدنش که میسه

ولی خرجای واجب تر دارم

مثلا الان باید کفش بخرم

صدافتابم تموم شده باید بخرم

باید ۲، ۳تا لباس زیر بخرم

کوفتم میسه

اگه خدا بخواد میشه 😍😘
چرا شدنش که میسه ولی خرجای واجب تر دارم مثلا الان باید کفش بخرم صدافتابم تموم شده باید بخرم باید ۲، ...

اره درسته هزینه ها بالاست.. ان شالله خدا برات بهترینارو رقم میزنه در آینده نزدیک هروقت هرچی دلت خواست دست میکنی توی جیب خودت و میخری 😍😍😍😍😍