2777
2789
عنوان

پارتنرم بدون دلیل جوابمو نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 30 پست
البته اینم بگم نود درصد پسرا اون مسئولیت پذیری و گردن گیر بودن رو ندارن

اصلا تعهد رو کار ندارم واقعا

چرا بدون دلیل نیست؟ اونم فقط برای من! یعنی از اولم همینطور بود من پیام بدم پیام میده ندم دیگه غیب

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم بعد دوسال تنهایی یکی اومد سمتم بهم گفت یه شانس بهم بده منم قبول کردم حرف بزنیم آشنا شیم حالا بعد چند هفته دیدم غیبش میزنع هعی به زور سین میزنع آنلاین میشه ولی پیام منو سین نمیزنه آخرشم دکمه اشو زدم ولی الان طلبکاره😂😂پسرا همینن بابا سیکشو بزن

فعلا پیگیرش نشوزنگ اینا نزناگر کلا نه زنگی زدی ن چیزییه پیام بدهفلانی خبری ازت نی نگران شدمدیگ هیچی ...

اتفاقا دیشب از خودم استوری گذاشتم و لایک کرد.

امروز بهش پیام دادم هر تصمیمی که در مورد رابطه گرفتی منم در جریان بزار !

نمیتونم شیوه رفتاریم در برابر همه حمایتگر حتی برای دوستام کارایی میکنم که خواهراشونم نمیکنن! البته ا ...

عزیزم منم دقیقا مث تو بودم

آخرشم هیچی نشد

نامزد رسمی هم بود ولی هیچی به هیچی

نمیتونم و این حرفا رو نداریم

قبل اینکه وارد هر رابطهای شی یه کتاب بخون

و از خودت بپرس آیا من فقط برای احساس تنهایی که دارم وارد رابطه میشم؟

کتاب زنان زیرک خیلی خوبه من خوندمش ولی عمل نمیکردم و میگفتم این با همه فرق داره ولی خب نشد که بشه

پس چه بهتر که تو رابطهای که معلوم نیست پایدار باشه صد خودتو نذاری

اتفاقا دیشب از خودم استوری گذاشتم و لایک کرد. امروز بهش پیام دادم هر تصمیمی که در مورد رابطه گرفتی م ...

دیگ پیگیرش نشو پیامی هم نذار

اتفاقا اینجور مواقع تعییت تکلیف در مورد رابطه نکن

چون فشارو میارن سمت تو

ک مثلا تو جدا شدی تو گفتی جدا شیم

فعلا ک گفتی

ولی دیگ پیگیری نکن و حرفی نزن

استوری عادی بذار

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

منم بعد دوسال تنهایی یکی اومد سمتم بهم گفت یه شانس بهم بده منم قبول کردم حرف بزنیم آشنا شیم حالا بعد ...

افرین دقیقا این اتفاق برای من قبل این اقا افتاد! یه همکارم چندسال دوست داشت با من باشه تا قبول کردم حتی یکماه هم نتونستم تو اون رابطه بمونه از بس بی لیاقت بود

افرین دقیقا این اتفاق برای من قبل این اقا افتاد! یه همکارم چندسال دوست داشت با من باشه تا قبول کردم ...

معلوم نیست چشونه واقعا. این اداها چیه کاش حداقل گردن بگیرن کارشون اشتباهه الان اون طرف استوری میذارع پست میذارع چنل تلگرامش بم تیکه میندازه یجور رفتار میکنه انگار من آنلاین میشدم پیامشو سین نمیزدم!

عزیزم منم دقیقا مث تو بودم آخرشم هیچی نشد نامزد رسمی هم بود ولی هیچی به هیچینمیتونم و این حرفا رو ند ...

مرسی عزیزدلم اره حتما تهیه میکنم و میخونم

ادم باید بدجنس باشه و طرف مقابل رو پودر کنه و اعتمادبنفسش رو ازش بدزده تا جرات نداشته باشه به دخترای دیگه اسیب بزنه

معلوم نیست چشونه واقعا. این اداها چیه کاش حداقل گردن بگیرن کارشون اشتباهه الان اون طرف استوری میذارع ...

امیدوارم تقاص بدن! واقعا آدم نیستن که کسی محل شون بزاره همون بچه ننه های مامان شون بمونن بهتره