2777
2789
عنوان

پارتنرم بدون دلیل جوابمو نمیده

202 بازدید | 30 پست

دو روز کلا انلاین میشه استوری میزاره و.. ولی اصلا بهم پیام نمیده حتی جواب منم نمیده!

چرا پسرا انقدر متوهم و احمق شدن! هربار میام به کسی شانس دوباره بدم پشیمونم میکنه! دقیقا علت کارت با چندنفر اخر هم همین بود که چندروز بدون دلیل غیب میشدن بعد یهو سرو کله شون پیدا میشد! واقعا خسته ام دیگه

چرا هرکی میاد سراغ من اینطور! من صدمو میزارم جوابم شده این! اونوقت دخترای دیگه ده تا ده تا دارن کلی فحش و بدوبیراه میگن به پارتنراشون پول میکنن اخرشم میشن تاج سر و عروس اون پسر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زیادی توجه میکنی بهشون؟

از خودش تعریف کنه منم تایید میکنم

براش پست عاشقانه میفرستم هیچوقت پاپیچ نمیشم الان کجایی چیکار میکنی ! یا واقعا درک میکنم در ساعت کاری پیامی نده! ولی واقعا نمیدونم چرا اینطوری میشه همیشه

راهش اینه تو هم صدتو نذاری حتی برای نامزد رسمیت

نمیتونم شیوه رفتاریم در برابر همه حمایتگر حتی برای دوستام کارایی میکنم که خواهراشونم نمیکنن! البته اونا برام همیشه جبران کردن

فعلا پیگیرش نشو

زنگ اینا نزن

اگر کلا نه زنگی زدی ن چیزی

یه پیام بده

فلانی خبری ازت نی نگران شدم

دیگ هیچی نگو

خودش پیگیر میشه بلاخره

تو استوری بذار ک مشغولی

درس بیرون دوستات

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥