2777
2789
عنوان

تو رو خدا بیاید تو رو خدا کمک

55 بازدید | 4 پست

من موهای سرم رو دیر نمیشورم مثلاً هفتهای دو بار میشورم قبلاً هفتهای دو بار میشستم بوی بهشت میداد موهامم خیلی بلند نیست یکم پایین تر از شونههای بند انگشت ولی بوی سگ مرده میده نقدر حال بهم میزنه بوی سرم که صبح نزدیک بود بالا بیارم چند بارم بعضیا بهم گفتن ولی واقعاً خودم قبول دارم سرم بوی سگ مرده میده افتضاح حال بهم زن انگار یک کیلو آشغالی ریختن و کلی من چرب هست همه راهها رو امتحان کردم لطفاً نگید برو شامپو بخر برو دکتر یه ترکیب خونگی بگید یه راه حل بدید

وای منم موهام چربه اینجا بهم گفتن برو شامپو ایروکس بگیر گرفتم چربترش کرده ۲۴۰ تومنم خریدمش😬😬😬😬😬

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خونگی بگو

ببین میتونی ۲ ق شکر با ۱ ق آب لیمو قاطی کنی هفته ای یبار بزنی ماساژ بده سرت

یا میتونی قهوه و ماست قاطی کنی بزنی ب سرت و گلابم بهش اضافه کنی سرت بوی گل میده اصلا

آنچه با صبر بدست آید همیشه زیبا خواهد بود