2777
2789

مثلاً دختر خاله یا داییتون که تازگی ها عقد کرده و با هم خیلی خاطره قشنگ دارین

گفته حتما میام خونهات و چند بار یادآوری کرده ،

از شب قبل کلی تدارک دیده باشین هم برای ناهار هم دسر و شام و.. و براش کادو هدیه خریده باشین ، طرفم اولین باریه که داره میاد خونهتون ، کلاس خودتون رو اون روز به معلم دیگه ای بسپارین تا بتونین به موقع بیاین خونه و اون بنده خدا بدون اطلاع برگرده شهر خودشون و هیچییی بهتون نگه و فقط به مادرتون بگه باید برگردم شهرستان ، خدانگهدار .. (با وجود اینکه شهر شما بوده)

چه حسی بهتون دست میده ؟

چی کار میکنین با رابطتون ؟

زنگش میزنم بهش میتوپم تا آخر عمر هم قطع رابطه

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهش چند روز فرصت میدم حتما یه اتفاق غیر منتظره افتاده که اینجور با سرعت رفته شهرستان . چون اون خودش هم مشتاق بوده بیاد و دلیلی نداره یهو برنامه رو کنسل کنه . پس حتما یه چیزی شده که فعلا نتونسته بگه . صبر میکنم دلیلشو بفهمم بعد تصمیم بگیرم

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚