2777
2789
عنوان

خسته شدم

55 بازدید | 4 پست

چجوری با خانوادم زندگی کنم واقعا

بخدا ادمی نیستم که الکی بهونه بگیرم یا الکی ناله کنم

ولی واقعا برامسخته زندگی باهاشون

مامانم که کافیه کوچیکترین حرفی بزنم شروع میکنه هرچی فحش از اول کودکیش تا الان یاد گرفته رو من خالی میکنه یعنی شاید باورتون نشه کلی ک.کش گفتن براش عین آب خوردنه یا وقتی دیگه تو فحش دادن کم میاره شروع میکنه از چیزایی که بهش گفتم به عنوان نقطه ضعفم استفاده میکنه مثلا بهش گفتم تو راه داشتممیومدم یکی مزاحم شد بعدها همین جمله رو بر علیه من استفاده میکنه میگه رفتی نشستی با یارو لاس زدی معلوم نیس چه گوهایی خوردی

از بچگیم تا الانخیلی کتکم زده خیلی

همش جلوی من قربون صدقه داداشم میره همه کار براش میکنه حتی اگه داداشم منو بزنه به اون حق میده میاد منو میزنه میگه تو اذیتش کردی یا به فحش میبنده منو

بقیه میگن چرا بین دختر پسرت فرق میزاری میگه چون این پسره رو سرمون باید بزاریمش

اصلا نمیدونه مادر بودن یعنی چی حداقل برای من اینطوری بوده

کل بچگیمو نابود کرد سر استرس اینکه نزارم بابام بفهمه داره خیانت میکنه

انقدر درگیر گندکاریو کثافت کاری بود که منو میزاشت پیش فامیلای کثیفمون اوناهم هربلایی میخواستن سرم میاوردن بهمتعرض کردن..

بابامم که فقط زورگوییشو برای من آورده اجازه ندارمتو کوچیکترین چیزای زندگیم تصمیم بگیرم

هرچی بگم شروع میکنه عربده کشیدن

اصلا حق تصمیم برای زندگیمو ندارم

اگه بهش بگم نه هرچی از دهنش در میاد بهم میگه تهشم مجبورم میکنه که اون کارو انجام بدم

خسته شدم چیکار کنم بنظرتون

۲۱ سالمه همش باید تحمل کنم جلو عالمو ادم کوچیکم کردن

مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....

واقعا ناراحت شدم نمیدونم چی بگم....عزیزم شرایط اینو داری کنکور بدی بری شهرستان؟ من دوستم تو ۲۴ سالگی ...

نمیزارن تنها برم اگه جایی برمخودشونم پا میشن میان..

دوساله سر اینکه رشته مورد علاقه پدرمو قبول نشدم موندم پشت کنکورم

خسته شدم بخدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیزارن تنها برم اگه جایی برمخودشونم پا میشن میان..دوساله سر اینکه رشته مورد علاقه پدرمو قبول نشدم م ...

نمیتونن که اسباب کشی کنن یه شهر خیلی دور بزن و ماهی یه بار بهشون سر بزن ...میدونم سخته ولی خانواده های سخت گیر هم از یه جا به بعد یه جوری راضی میشن اصلا بزار یه ماه اول باهات بیان باور کن بعدش خودشون خسته میشن برمیگردن ...تو میمونی و یه زندگی مجردی و کار و دانشگاه و دوستات و عشق و حال ...این دوره ی سخت هم میگذره ...خدا کمکت میکنه انشالله

نمیتونن که اسباب کشی کنن یه شهر خیلی دور بزن و ماهی یه بار بهشون سر بزن ...میدونم سخته ولی خانواده ه ...

برام دعا کن🥲💔