2777
2789

میگن مادرای قدیم تکرار نمیشن مادرای نسل جدید بی مهرن بخدا دروغه من واس پسرم جونمم میدم اوج نداری دارو ندارمو دادم گوشی گرفتم بخنده امروز امتحان داشت تو سرما نشستم حیاط مدرسع گفتم استرس نگیره 6سال تو سرما زمستون بردم مدرسع اوردم پول سرویس نداشتم طلا فروختم عمل فتخ کرد

اما تا جایی ک یادمه پدر مادرم منو دوست نداشتم یادمه تشنجی بودم پدرم همش بهم میگف غشی شبا مریض بودم مادرم تخت میخابید دنیا مادرانی مث ما نخواهد اورد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوبه که شما نمیخواهید مثل اون ها باشید

ولی احترام اونارو حفظ کنید

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

هی روزگار امروز رفتم زیر بار قرض چهار میلیونی براش اسباب بازی مورد علاقه گرفتم یک دست لباس برای خودم نمیخرم دوردست لباس خونه تازه براش خریدم الان از سرکار خسته اومدم دنبال کلاس موسیقی تمام بشه در به در دنبال کلاس نقاشی واسش میکردم واسه اینکه از بچه های دیگه عقب نباشه چند میلیون فقط کتابهای آموزشی درام میخرم بازم به گم

میخوان حس بی کفایتی به زنها بدن

اهمیت ندین و وارد بازی مردهایی که خودشون دو زار جنم و عرضه و شعور ندارن نشید . مرد سالم همپا و همراه همسرش زندگی رو اداره میکنه و عقده ها و کمبودهای خودشو توئیت نمیکنه

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍 🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

مادر من که فقط بشگونم میگرفت ،یه بار با دمپایی افتاد دنبالم بزنه منو پریدم تو خیابون موتور زد بهم پیشونیمو سوراخ کرد و کلی خون اومد بعدمامانم از ترس اینکه بابام نفهمه دوا گلی زدو چسب زخم گفت به بابا میگی خوردم زمین اینجوری شدم

مادر من که فقط بشگونم میگرفت ،یه بار با دمپایی افتاد دنبالم بزنه منو پریدم تو خیابون موتور زد بهم پی ...

😑😑😑😑😅 دلم برا دوتاتون سوخت خدا میدونه چیکار کردی که با دمپایی دویید دنبالت

منم یه مامان امروزیم که حتی از خیلی مامانای امروزی بهتر مادری میکنم به گفته ی خود پسرم همیشه راضیه همیشه تشکر میکنه ولی واقعا اون مادرا هم خیلی زجر کشیدم تو اب یخ کم کهنه بچه شستن اونا با چنتا بچه ماها فوقش یکی دوتا داریم باید پای صحبت اونا هم نشست زندگیاشون خیلی سخت بود

منم یه مامان امروزیم که حتی از خیلی مامانای امروزی بهتر مادری میکنم به گفته ی خود پسرم همیشه راضیه ه ...

امکانات نبود سختی کشیدن درستع امااا من مادرم هیچوقت مادری نکرده من حلالش نمیکمم

امکانات نبود سختی کشیدن درستع امااا من مادرم هیچوقت مادری نکرده من حلالش نمیکمم

شاید حق دارین منم مامانم خیلی درکم نمیکرد خیلی حرف و کنایه میزد ولی بازم میگم حتما نمیتونسته

احترام ک میزاریم کاری بهشون نداریم ولی خب همانطور ک عاق والدین هس عاق فرزندم هس

احسنت

بله هست

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد