2777
2789
عنوان

ترانه علیدوستی چه قدر پیر شده

2151 بازدید | 29 پست

نسبت به دو سال پیش .کلا انگار یهو از یه دختر نوجوون تبدیل شد به یه پیرزن .فقط چهل و دو سالشه ولی پشت دستش و صورتش از یه زن پنجاه و چند ساله خانه دار معمولی بدتر شده .مصاحبه با بی بی سی که جدیدا پخش شده دیدم .لطفا گزارش نزنید سیاسی نیست فقط چهره اش و پیر شدنش یهو و تغییر چهره اش برام جای تعجب داشت .اونم یهویی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه پست اینستا دیدم انگار بیماری پوستی گرفته

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

دستاش که بخاطر بیماری پوستی که داره

آره بنظرم یکم تغییر کرده

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
چه مریضی داره ؟

حالا آنطور که برخی از منابع رسانهای نوشتهاند بیماری او «ویتیلیگو» نام دار. یک بیماری پوستی معروف و نسبتا شایع، که به دلیل بیماری های خود ایمنی، استرس های مکرر و روزانه ، اشعه ماوراء بنفش و قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی سمی بر عملکرد سلول های ملانوسیت اثر میگذارد.

تو گوگل بود

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."