2777
2789
عنوان

عشق اشتباه

63 بازدید | 8 پست

سلام دوستان برای دخترخانمی که عاشق یه ادم اشتباه شده ،چکار کنیم متوجه این اشتباه بشه و دست بکشه.

پدرومادرش سر این موضوع حالشون خیلی بده مشکل اعصاب گرفتن ولی دختر اصلا متوجه نیست و اصرار به ازدواج داره ،درحالی که پسره فقط ۱۶ سالشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختره هم ۱۶ سالشه متاسفانه اصلا براشون مهم نیست و اومدن خواستگاری

پدرش جواب نه بده

تو روز خواستگاریش پدر و مادر دختره بد و سرد برخورد کنن

خانواده پسره خر که نیستن میفهمن و میرن

البته من از اول میرم سراغ کتک زدن🤣🤣🤣

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  
پدرش جواب نه بده تو روز خواستگاریش پدر و مادر دختره بد و سرد برخورد کنن خانواده پسره خر که نیستن میف ...

وایی اصلا به هر زبونی حرف میزنن دختر و پسر نمیفهمن پدر دختره میگه حداقل یک سال صبر کنید بعد ازدواج ولی پاشون تو یه کفشه یا همین الان ازدواج کنیم یا فرار میکنیم .

خانواده پسره هم اصلا براشون اهمیتی نداره میگ پسرمون میخواد میگیریم باهم بزرگ شن😐

مثل همسایه ما . دختر پسر ۱۷ سالگی با هزار برو بیا درگیری مامور دادگاه عقد کردن هنوز یه سال نشده صب ش ...

وایی سخته به این سختی بچه بزرگ کنی بعد یکی اینجوری بیاد زندگیتو خراب کنه بره یک دونه دختره هزار ارزو داشتن واسش