2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا عکس بیاد یکی ب من بگه امکان داره باردار باشی دیوونه میشم احتمالا😅

بعد نیم ساعت معتبر نیست جوابش اینو میگم چون واسه من مثبت کاذب زیاد داشته بی بی چک اما ماهی که باردار شدم زیر دو دقیقه هاله انداخت

بعد نیم ساعت معتبر نیست جوابش اینو میگم چون واسه من مثبت کاذب زیاد داشته بی بی چک اما ماهی که باردار ...

خودمم قبلا باردار بودم و سقط داشتم دوروز از موعدم گذشته بود زود مثبت شد الان میگم شاید چند روز مونده ب موعدم اینجوری خطش کاملا رنگ داره واسه همین امیدوارم

خودمم قبلا باردار بودم و سقط داشتم دوروز از موعدم گذشته بود زود مثبت شد الان میگم شاید چند روز مونده ...

انشاالله جفتمون باردار باشیم با اینکه واقعا این ماه اقدام نداشتم و فقط یک روز روز تخمکگذاری اقدام کردم ولی خیلی دلم میخواد مثبت باشه

انشاالله جفتمون باردار باشیم با اینکه واقعا این ماه اقدام نداشتم و فقط یک روز روز تخمکگذاری اقدام کر ...

منم کلا دوبار اقدام کردم روز تخمک گذاری موعدم ۹ دی هست انشالله با مصلحت خدا جفتمون باردار باشیم

منم کلا دوبار اقدام کردم روز تخمک گذاری موعدم ۹ دی هست انشالله با مصلحت خدا جفتمون باردار باشیم

عکس بی بی چکم رو دیدی ؟

هاله داشت یا توهم زدم

البته تو عکس خیلی معلوم نیست